-

GAZETECİLERDEN NUTKU AKIN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetinin yeni yeri törenle açıldı, katkılarından dolayı İş Adamı ve Aksaray Ak Parti aday Adayı Nutku Akın’a teşekkür plaketi verildi.

GAZETECİLERDEN NUTKU AKIN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ
12 Ocak 2015 - 10:31
Açılışa Gazeteci Yazar Yavuz Donat, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasiler ve meslek mensupları katıldı.

Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar , yeni cemiyet binasının açılışında katkısı olan Aksaraylı İş adamı ve Aksaray Ak Parti aday Adayı Nutku Akın’a teşekkür plaketi verdi.

Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil  Acar Plaket taktimi sırasında yaptığı konuşmada''İnşallah bu yeni mekanımızı gazetecilerimizi en etkin kullanacağı bir mekan olmanın yanı sıra yeni yetişecek arkadaşlarımız için bir okul olarak kullanmayı düşünüyoruz ''dedi.

İş Adamı ve Aksaray Ak Parti Aday Adayı Nutku Akın’da,''gece gündüz,soğuk,sıcak demeden bizi haberdar etme adına emeklerini esirgemeyen basın mensuplarımızın yeni yerlerinin hayırlara vesile olmasını dilerken verdiği plaketten dolayı Cemiyet Başkanımız Celil Acar beye ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum