-

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI JULİDE SARIEROĞLU KADEM AKSARAY İL TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti AksarayAday tanıtım toplantısı için Aksaray’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu Kadem Aksaray il temsilciliğini ziyaret etti.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI JULİDE SARIEROĞLU KADEM AKSARAY İL TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
14 Ocak 2019 - 14:38
Kadem İl Temsilciliğine yapılan ziyarete Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu’na Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer ve Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy eşlik etti.

Kadem Aksaray İl Temsilcisi Feyza Baydar, Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu’nave beraberindeki heyete Kadem Aksaray İl Temsilciliğinin yaptığı faaliyetler konusuna bilgi verdi.

Ak Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler başkanlığını yürüten Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu,yönetim kurulu üyelerine son yıllarda Türkiye’de kadın, aile ve demokrasi noktasında yapılan sosyal ve hukuksal çalışmalarla ilgili deneyimlerini Kadem yönetim kurulu üyeleri ile paylaştı.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Kadem il temsilcisi Feyza Baydar ve yönetim kurulu üyeleri Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu’na tablo hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum