-

GÖKTAŞ'DAN KDV VE ÖTV İNDİRİMLERİNE İLİŞKİN TEŞEKKÜR

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, geçtiğimiz gün içerisinde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tarafından açıklanan KDV ve ÖTV İndirimlerine ilişkin atılan adımdan dolayı teşekkür mesajı yayınladı.

GÖKTAŞ'DAN KDV VE ÖTV İNDİRİMLERİNE İLİŞKİN TEŞEKKÜR
01 Kasım 2018 - 12:08
ATSO tarafından yayınlanan ve Başkan Cüneyt Göktaş’ın imzasını taşıyan yazılı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür edilirken açıklama da; “Hükümetimiz tarafından açıklanan ve yıl sonuna kadar uygulanacak olan KDV ve ÖTV indirimi, içinde bulunduğumuz süreçte iç pazarımıza büyük katkı sağlayacak ve olumlu yansıyacaktır.

Ekonomimizin yeniden canlanması ve 2023 hedeflerine yeniden odaklanmamız için adımlar atan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a Aksaray İş Dünyası olarak teşekkür ediyoruz.

Sanayicilerimizi, Esnaflarımızı ve Üreticilerimizi desteklemek amacıyla atılan her adımın ve projenin destekçisi olacağız. Başka Türkiye Yok sloganından yola çıkarak iş dünyamızla birlikte Devletimizin yanında olacağız” Denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum