-

HASANDAĞI KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve yönetim kurulu üyeleri Merkeze bağlı Kargın, Yuva, Karaören, Karataş, Bağlı Köyleri ile Sağlık Beldesini ziyaret edip, vatandaşlarla hasbihal ettiler.

HASANDAĞI KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİLER
11 Eylül 2018 - 13:25
Köy Ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Köylerin önemli bir eksiğinin bulunmadığını söyledi. Milletvekili Aydoğdu, Köylerde yaşayan vatandaşların ekonomik olarak daha da iyi duruma gelmesi için tarım ve hayvancılık projelerini arttıracaklarını belirterek, Kırsal kalkınmayı her zaman destekleyeceklerini vurguladı.Aydoğdu, “Devletimizin tarımsal faaliyetlerin geliştirilmesi noktasında çok önemli desteklemeleri var. Vatandaşlarımızın kimseye muhtaç olmadan geçimlerini temin etmelerini sağlamaya yönelik projeler ile her zaman yanındayız. Bu noktada değişik projeler hazırlanabilir ancak önemli olan vatandaşlarımızın kendisine verilen, koyun, inek, arı gibi gelir getirici projeleri en iyi şekilde uygulamalarıdır. Bu projelerde geri dönüşler iyi olursa sayılarını daha da arttırabiliriz” dedi.

 

                Köy muhtarları ve vatandaşlar ise, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve parti yöneticilerinin köylerini ziyaret etmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Milletvekilimize ve İl Başkanımızasorunlarımızı ne zaman iletsek bir bir çözülüyor.Sorunlarımızın  çözümü ve köyümüze yapılan hizmetler nedeniyleMilletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy veemeği geçen yetkililere teşekkür ediyoruz' dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum