-

'HAYDİ, KONUŞ BAKALIM' 2019 YILI HEYECANI BAŞLIYOR

Hazım Kulak Anadolu Lisesi tarafından organize edilen Liseler arası Münazara Yarışması, artık geleneksel hale geldi. İl genelindeki tüm liselerin katılabildiği yarışma, gerek konuları, gerek çekişmeli oturumları ve gerekse hediyeleri ile ilgi çekmeye ve merakla beklenmeye devam ediyor.

'HAYDİ, KONUŞ BAKALIM' 2019 YILI HEYECANI BAŞLIYOR
11 Şubat 2019 - 08:59
Aksaray Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile uzun soluklu bir hal alan yarışma, insanlara kaliteli ve keyifli zaman geçirme fırsatı sunuyor. Kendilerine mikrofon verilen gençler, binlerce kişi karşısında hünerlerini sergileyebiliyor.

Sürekli geleceğimizin teminatı gençlerdir derken, onlara söz hakkı vermemek, onları dinlememek olmazdı. Yarışma, bu yönü ile hem bir eğitim hem de önemli bir sosyal hareket anlamına gelmektedir.Öğrencilerin özgüvenleri gelişirken, aynı zamanda gündemdeki konuları münazara ederek sosyal farkındalık oluşturmaktalar. Aksaray’daki katılımcı ve izleyici sayısı, etki alanı ve öğrencilere kattıkları ile ildeki en prestijli programlardan biri olarak görülebilir.

Bu yıl beşincisi yapılacak olan program, Şubat ayı sonlarında, bir klasik haline gelen tanışma ve tanıtım kahvaltısı ile başlayacak. Mart ve Nisan ayları hararetli oturumlara sahne olacak. Aksaraylıları yine muhteşem bir final akşamı bekliyor demek yanlış olmayacaktır. Gerek hediyeleri gerekse gezi programı da eklendiğinde, öğrencilerin neden merakla bu yarışmayı beklediklerini anlamak zor olmuyor.

Bu tür programların başlatılması ve devam ettirilmesinde emeği geçen başta Aksaray Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hazım Kulak Anadolu Lisesi olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.

Yarışmaya katılacak tüm okullara başarılar diliyoruz.

 

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum