-

İHH AKSARAY İNSANİ YARDIM DERNEĞİ'NDEN VALİ PEKMEZ'E ZİYARET

-İHH Aksaray İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan dernek yönetim kurulu üyeleri ve beraberlerinde yetim çocuklarla birlikte Vali Aykut Pekmez’e veda ziyaretinde bulundu.

İHH AKSARAY İNSANİ YARDIM DERNEĞİ'NDEN VALİ PEKMEZ'E ZİYARET
01 Kasım 2018 - 08:50
Dernek başkanı Önder Özkan ve beraberindeki heyeti kabul eden Vali Pekmez bir süre görüştüğü Özkan ve heyet üyelerinden bilgi aldı.

Derneğin yürüttüğü proje ve çalışmaların her zaman destekçisi olduğunu belirterek Vali Aykut Pekmez’e teşekkür eden dernek başkanı Önder Özkan; “Hayır işlerine herkesin az çok katkısı oluyor. Biz en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda projelerimiz başarılı bir şekilde hayırseverlerimizin desteği ile devam ediyor. Yerelde yürütülmekte olan: ‘Her Okula İki Burs, Okullarda Askıda Kıyafet projelerimize verdiğiniz destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Vali Aykut Pekmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Gelişen çağ ve teknoloji insani vasıfları yavaşlatıyor. Bu hassasiyeti korumak ve yaşatmak çok önemli. Ülkemiz ve milletimiz bu konuda iyi durumda. Devletimiz sosyal bir devlet olarak kendi vatandaşının yanında, ülkemize göçmen olarak gelen misafirlere deekonomik durumu iyi olan ülkelere kıyasla önemli yardımlar yapıyor. Bu noktada sivil toplum kuruluşlarıda önemli hizmetler sunuyor. İnsanlarımızın bilmediğini, duymadığını paylaşıp yardımlaşmaya teşvik ediyor. Sizlere ve bu kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum