-

JANDARMA 180 YAŞINDA! AKSARAY İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN VALİ MANTI'YA ZİYARET

Halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için gece gündüz görev yapan Jandarma 180. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

JANDARMA 180 YAŞINDA! AKSARAY İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN VALİ MANTI'YA ZİYARET
14 Haziran 2019 - 14:14
Jandarma Genel Komutanlığının180. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, beraberinde subay ve astsubaylardan oluşan heyet ile Vali Ali Mantı’ya ziyarette bulundu. Albay Fuat Anık ziyaret öncesinde Atatürk Anıtına Jandarma Genel Komutanlığı adına çeleng sundu.

Vali Ali Mantı İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ve beraberinde Jandarma heyetini Valilik makamında kabul etti. Jandarmanın kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Ali Mantı burada yaptığı açıklamada; Jandarma teşkilatının ülkenin birliği ve bekasının teminatı olduğunu söyledi.

Kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanmasında ehemmiyetli şekilde görev yapan teşkilatın bundan önce yaptığı hizmetleri daha pratik ve bilimsel şekilde bundan sonrada en iyi şekilde yerine getirmeye devam ettiğini vurgulayan Vali Ali Mantı açıklamasını şöyle sürdürdü: “Jandarma teşkilatımız halkın can ve mal güvenliği ile kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanmasında önemli görev ifa etmektedir. Teşkilatımız ülkemizin birliği ve bekasının teminatıdır. Jandarmamıza; ülkesine, devletine, vatanına, milletine, kamu düzeninin sağlanmasında yaptıkları görev ve hizmetlerinde kolaylıklar dilerken, tüm jandarma teşkilatı mensuplarına daha nice yıllara sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şeklide kavuşmalarını temenni ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum