-

KAMPANYA İLE KÜTÜPHANEDEKİ KAYNAK SAYISI ARTIYOR

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehrin en büyük kütüphanesinin, yapılan çalışmalar ve bağışlarla hızlı şekilde büyümeye devam ettiğini söyledi.

KAMPANYA İLE KÜTÜPHANEDEKİ KAYNAK SAYISI ARTIYOR
29 Nisan 2019 - 11:45
İşadamları Tuncer Güney ve Hasan Şükrü Perek ile muhtarlar, ASÜ Kütüphanesini geliştirmek için başlatılan “Sen de Bir Kitap Bağışlar Mısın?” kampanyasına önemli bir katkı sundu. Farklı türlerde toplam 650 adet kitap, düzenlenen mini törenle ASÜ Kütüphanesi’ne kazandırıldı. Kamu kaynakları ile kütüphaneyi geliştirme çalışmalarının devam ettiğini, bu çalışmaları hızlandırmak adına bir de kampanya düzenlediklerini ifade eden ASÜ Rektörü Şahin, şehrin bu kampanyaya son derece duyarlı şekilde sahip çıktığını vurguladı. “Bir, sıfırdan büyüktür” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Şahin, “Bağış kampanyamız kapsamında, kitap sayısına dair bir sınırlama getirmedik. Bir tek kitap bile bizim için çok değerli. Kampanyamızın bir süresi de yok. Arzu eden herkes, dilediği zaman kütüphanemize kitap bağışında bulunabilir. Bugün şehrimizin kıymetli büyükleri de kampanyamıza katkı sundular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Şahin, sadece ASÜ’ye değil, tüm şehre hizmet veren kütüphanenin, öğrenciler tarafından ciddi bir ilgi gördüğünü belirtti. 

Bağış töreninde Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Elif Abacı, kütüphane kullanım sistemi hakkında bilgiler verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum