-

KASIM AYINA ATSO EĞİTİMLERİ DAMGA VURDU

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Ahiler Kalkınma Ajansı ve Kalkınma Bakanlığı işbirliği ile Kasım ayında düzenlenen Kurumsal İklim Eğitimleri Programı tamamlanırken toplamda 7 Adet Eğitim ATSO üyelerine ve vatandaşlara anlatıldı.

KASIM AYINA ATSO EĞİTİMLERİ DAMGA VURDU
24 Kasım 2014 - 19:26
İşletmeler de Kar Artırma Teknikleri ve Finansçı olmayanlar için Finans Eğitimi, Satış Yöntemleri, Pazarlama ve Satış Elemanlarına Yönelik Pazarlama ve Felsefe Eğitimi, İşletme İçi, Dışı Pazarlama İletişimi, İş Yaşamında İmaj, Beden Dili ve Etkili İletişim Teknikleri, Kriz- Stres-Çatışma ve Zaman Yönetimi, Protokol ve Görgü Kuralları konulu eğitimler düzenlenirken Kasım ayına ATSO Eğitimleri damga vurdu.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) üyelerine ve vatandaşlara alanlarında uzman eğitmenler tarafından anlatılan Kurumsal İklim Eğitim Programlarını değerlendiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Ahiler Kalkınma Ajansı ve Kalkınma Bakanlığı iş birliği ile düzenlemiş olduğumuz eğitimlerimize ilk başlardaki katılımların istenilen seviye de olması bizleri ileride düzenleyecek olduğumuz eğitimler adına mutlu etti. Her geçen gün Aksaray’daki vatandaşlarımızın ve üyelerimizin eğitimlere ilgileri artmaktadır. Türkiye’nin bütün illerinde yaşanan sorunların başında eğitimlere olan ilgisizlikler gelmektedir. Maalesef ülkemiz de vatandaşlarımız eğitimlere çok fazla katılım sağlamıyorlar. Halkımızın eğitimlere olan istekleri ne zaman üst düzeyde olursa ülkemiz işte o zaman tarihinin en büyük gelişmelerini yaşar. Bunun için önce vatandaşlarımızın eğitimlere ilgilerini artırmalarını sağlamalıyız.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu konuda başta üyelerimiz olmak üzere vatandaşlarımızı bire bir ilgilendiren ve hayatlarında başarılı olmalarını sağlayacak eğitimler düzenlemeye çalışıyoruz. Kurumsal İklim Programları da bunlardan bir tanesi idi. İlerleyen dönemlerde eğitimlerimiz sürekli olarak devam edecek ve katılımlar daha fazla olacaktır” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum