-

KİMSESİZ VE KORUNMAYA MUHTAÇ ÇOCUKLARI KORUMA DERNEĞİ'NDEN ANLAMLI İFTAR

Aksaray’da Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği tarafından Kimsesiz çocuklar için iftar programı düzenlendi.

KİMSESİZ VE KORUNMAYA MUHTAÇ ÇOCUKLARI KORUMA DERNEĞİ'NDEN ANLAMLI İFTAR
12 Haziran 2018 - 13:56
Kılıçarslan parkında Piramit Kafede düzenlenen iftar programına, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Aksaray Şube Başkanı Kandile Aytekin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk’ün eşi Türkan Aktürk, Dernek üyeleri Emine Koçaş, Gölgen Aytekin, Didem Terzi, Erdal Aral, bakıcı anneler ve sevgi evinde kalan çocuklar katıldı.

Dernek Başkanı Kandile Aytekin, Aksaray’daki tüm kimsesiz çocukların devlet çatısı altında güvende olduklarını ancak onlara aile sevgisinin eksikliğini hissettirmemek adına dernek olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, “Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği olarak sevgi evlerindeki çocuklarımızla iftar yemeğinde bir araya geldik ve çok mutlu olduk. Belediye Başkanımızın eşi Hasibe hanıma özel bir Teşekkürüm olacak. Her zaman yanımızda oldu. Bize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’nın çalışmalarını görüyoruz. Aksaray’ımız için çok güzel çalışmalar yapıyor. Hasibe hanımda kadınlarımıza, özürlü çocuklar ve annelerine sahip çıkıyor.Aynı zamanda kimsesiz çocuklara da çok yardımı oluyor. Derneğimize çok yardımları oldu. Hep yanımızda oldu. Çok teşekkür ediyor çalışmalarının devamını diliyorum. Ben kendisini çok takdir ediyorum. Yüreği güzel kendi güzel. Çalışmaları güzel. Bizler Aksaraylı olarak şanslıyız. Derneğimize verdiği desteklerden dolayı bir kez daha Teşekkür ediyoruz ”ifadelerini kullandı.

 

HASİBE HANIMA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

 

Dernek Başkanı Kandile Aytekin,Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneğine sağladığı katkılar ve verdiği desteklerden dolayı HasibeYazgı’ya Teşekkür Plaketi takdim etti.

Başkan Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı ise Plaket için dernek Başkanı Aytekin ve yönetim kurulu üyelerine Teşekkür ederek “ Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneğimizin ve Kandile hanımın çalışmaları takdire şayan. Her zaman destekçisiyiz. Bende kendisine çok Teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum