-

KOSGEB'İN SUNDUĞU İMKANLAR VE DESTEKLER ÇOK ÖNEMLİ'

Aksaray Valisi Şeref Ataklı KOSGEB Aksaray Hizmet Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

KOSGEB'İN SUNDUĞU İMKANLAR VE DESTEKLER ÇOK ÖNEMLİ'
05 Kasım 2014 - 16:45
Merkez Müdürü Hakan Koçak'tan KOSGEB faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Ataklı yeni iş kurmak isteyenlerin mutlaka KOSGEB'e gelmesi gerektiğini belirterek KOSGEB'in çok etkili destekleri olduğunu söyledi.

KOSGEB'in bütün Kobiler için çeşitli alanlarda desteklemeler de bulunduğunu ifade eden Vali Ataklı, KOSGEB ile diğer mesleki kuruluşların kendi işini kurmak isteyenler için açtığı 'Girişimcilik Kursları' sonunda kendi işini kurmak isteyenlere çok güzel imkanlar sunduğunu belirtti.

30 bin TL hibe, 70 bin TL geri ödemeli kredi imkanları ile KOSGEB'in sunduğu imkanların çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Vali Ataklı, iş kurmak isteyenlerin önce girişimcilik kursuna katılarak ilgili sertifikalarını almaya daha sonra KOSGEB'e gelerek iş fikirlerini paylaşıp  KOSGEB imkanlarından yararlanılması gerektiğini belirtti.

Vali Ataklı mevcut işletmelerin de sunulan desteklemelerden yararlanması gerektiğini belirterek KOSGEB ile mutlaka taşınışmalarıgerektiğini  söyledi.

KOSGEB Aksaray Hizmet Müdürü Hakan Koçak, kurulduğunda sadece sanayi sektörünü destekleyen kurumun artık kobi vasfı taşıyan herkese desteklemelerde bulunduğunu söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum