-

MEKÂNIN CENNET OLSUN SEVGİ…

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Maliye Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Sevgi Önder, Aksaray-Adana Karayolu’nda meydana gelen elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

MEKÂNIN CENNET OLSUN SEVGİ…
13 Mayıs 2019 - 12:48
Kaldığı yurda gitmek isterken, bir otomobilin çarpması neticesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Sevgi Önder’in ailesi ve arkadaşları büyük bir üzüntü yaşadı. Acı haberin ardından Sevgi Önder için, ASÜ İİBF önünde bir tören düzenlendi. Önder’in ailesi, hocaları ve arkadaşlarının katıldığı cenaze töreninde sabır temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, “Sevdiğiniz bir insanı kaybetmek büyük acı. Öğrencimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Rabbimiz ona rahmetiyle muamele eylesin. Ailesine ve arkadaşlarına da sabırlar diliyoruz. Mekânı cennet olsun” dedi.

 

İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Murat Akkuş’un kıldırdığı namazın ardından Sevgi Önder’in cenazesi, dualar ve gözyaşları içerisinde memleketi Kırıkkale’ye uğurlandı. Rektör Şahin, merhumenin annesi Emine Önder ve Babası Feridun Önder’le de yakından ilgilendi ve taziye dileklerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum