-

MİLLETVEKİLİ İLKNUR İNCEÖZ,RECEP TAYYİP ERDOĞAN PARKINDA İNCELEMEDE BULUNDU

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ile birlikte, belediye tarafından yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi.

MİLLETVEKİLİ İLKNUR İNCEÖZ,RECEP TAYYİP ERDOĞAN PARKINDA İNCELEMEDE BULUNDU
22 Ekim 2018 - 12:03
Başkan Yazgı ve Milletvekili İnceöz Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılmakta olan ve 3 etaptan oluşan Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı’nın birinci ve ikinci etabında incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak parkın birinci etabını gezip inceleyen Milletvekili İlknur İnceöz “ Aksaray Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı ile birlikte şehrimize kazandırdığı projeleri ve çalışmaları yerinde gezip görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın adını taşıyan parkımızın birinci etabı hakikaten çok güzel olmuş. Her taraf yeşil bir çehreye bürünmüş. Ulu ırmağımız çevre düzenlemeleriyle muhteşem bir görünüme kavuşmuş.” Dedi.

Daha sonra Parkın ikinci etabında inceleme yapan Milletvekili İnceöz, “Parkımızın İkinci etabında Gençlerimiz için Gençlik merkezi yapılıyor. Birçok çalışma devam ediyor. Ben Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’ya şahsım ve halkımız adına bir kez daha Teşekkür ediyorum. Çünkü Başkanımız Aksaray’a yaptığı hizmetlerle şehrimize vizyon kazandırmıştır.

Hükümetimiz ve yerel yönetimimiz ile birlikte Şehrimize çok güzel hizmetler yaptık.Bundan sonrada elbirliği içinde Aksaray’ımıza hizmet için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum