-

MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI VE MHP HEYETİ AFET BÖLGESİNDE

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, İl Ocak Başkanı Muhsin Arslan, Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan , İl ve Merkez İlçe Yöneticiler, İl Genel Meclis Üyesi Cavit Çıtak, Meriç Keskin, Belediye Meclis Üyesi Tamer Kargın, İl Tarım Müdürü Sn. Bülent Saklav ve görevli memurlar, Çimeliyeniköy Muhtarı Mustafa Öztürk, afette zarar gören...

MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI VE MHP HEYETİ AFET BÖLGESİNDE
23 Ağustos 2019 - 07:55
MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, İl Ocak Başkanı Muhsin Arslan, Aksaray Belediye Başkan Adayı Sefer Alkan , İl ve Merkez İlçe Yöneticiler, İl Genel Meclis Üyesi Cavit Çıtak, Meriç Keskin, Belediye Meclis Üyesi Tamer Kargın, İl Tarım Müdürü Sn. Bülent Saklav ve görevli memurlar, Çimeliyeniköy Muhtarı Mustafa Öztürk, afette zarar gören vatandaşlarımız ile birlikte bugün Aksaray İlimiz genelinde 20.08.2019 Salı günü akşamı dolu ve yağmur yağışı ile akabinde meydana gelen sel sonucu zarar gören bölgeler Topakkaya, Çimeliyeniköy  ve Bağlıkaya'da incelemelerde bulunaarak afette zarar gören çiftçilere geçmiş dileklerini ilettiler. 



Kaşlı. ''Bölgede halen ön inceleme ve hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini gördük, bazı belde ve köylerimizde ise hafif hasarlar meydana geldiği, İl Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odası Başkanlığımızın zarar tespitlerini yapıp, raporları hazırlamalarına müteakip Aksaray Milletvekili olarak üzerimize düşen görevi sonuna kadar yerine getireceğimizi buradan zarar gören tüm çiftçilerimize söz vererek tekrar kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Yüce Rabbimden daha büyük afetlerden korumasını diliyorum'' dedi .  Milletvekili Ramazan Kaşlı ve MHP heyetinin ilin yetkili ve otoriter kuruluşlarla sel ve dolu afeti ne uğrayan beldeler üzerinde olumlu bir hava estirdi, vatandaşlar kasaba içerisinde misafirlerine Ayran ikram ederek değer verdiklerini belirttiler. Çiftçilerinn yüzünü güldüren ise iktidarı ve muhalefeti dara düşüldüğünde aynı hassasiyetle göstermek suretiyle yanlarında olmaları oldu. Kahvehanede Kaşlı ya çok soru soran çimelililer  aldıkları cevaplardan oldukça menmun kaldılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum