-

MÜSİAD ORTAKÖY İLÇESİNDE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde Ortaokul ve Lise öğrenim gören ve ilk 3 derece ile mezun olan 39 öğrenciye düzenlenen tören ile çeşitli hediyeler verildi.

MÜSİAD ORTAKÖY İLÇESİNDE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
17 Haziran 2019 - 14:20
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği 8. MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül töreni Ortaköy Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlendi. İlçe merkezinde bulunan Ortaokul ve Liselerin en başarılı3 öğrencisinin ödüllendirildiği. MÜSİAD Eğitim Başarı Ödül törenine,


  • MÜSİAD Aksaray Başkanı Eyüp Dağdaş

  • MÜSİAD Yönetim Kurulu ve Üyeleri

  • Ortaköy Kaymakamı Fatih Görmüş

  • Aksaray Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek

  • Ortaköy Belediye Başkan Vekili Ahmet Ünal

  • İl Genel Meclis Üyeleri,Akip Ekici,İzzet Demiryürek

  • Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Kurum Amirleri, Öğrenciler ve Veliler katıldı.



Kuran’ı Kerim Tilaveti ve İstiklal Marşımızınokunması ile başlayan törende

Açılış konuşmasını yapan Başkan Dağdaş dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

BaşkanDağdaş konuşmasında

MÜSİAD Aksaray şubesi olarak kıymetli bir etkinliğe vesile olmanın sevincini yaşıyor. Eğitim Başarı Ödülleri’yle, şehrimizdeki çalışkan ve başarılı öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Bugün, 8.’ncisini gerçekleştirdiğimiz Eğitim Başarı Ödül Töreni kapsamında 39 başarılı öğrencimize ödüllerini vereceğiz. Ödül alan genç kardeşlerimi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Bu ödüller, çalışkan ve azimli gençlerimizin, gelecekteki büyük başarıları için birer teşvik olsun istiyoruz.

MÜSİAD Aksaray Ailesi olarak gençlerimizin Eğitim hayatlarına bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek amacıyla 2011 den beri düzenlemiş olduğumuz Eğitim Başarı Ödül Töreni Programı aracılığıyla gençlerimizi ödüllendirerek başarılarını taçlandırıyor ve mutluluklarına ortak olabilmenin sevincini yaşıyoruz.

 

Sevgili Gençler,

Türkiye’mizin geleceğini sizler kuracaksınız. Şu an bizlerin oturduğu her koltukta, gelecekte siz oturacaksınız. Siyasetin, İş dünyasının, Spor ve Sanat camiasının gelecekteki yeni temsilcileri sizler olacaksınız. Ailelerinizi ve bizleri mahcup etmeyeceğinizden emin olarak sizleri ve çok değerli katılımcılarımızı Allah’a emanet ediyor, hepinizi saygı, sevgi ve en derin muhabbetlerimle selamlıyorum dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum