-

ORTAKÖY İLÇESİNDE GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARI DAĞITILDI

ATSO yönetim kurulu başkanı Ahmet Koçaşve Yönetim Kurulu Üyeleri Rafet Altınpınar, Cebrail Çınar dün Ortaköy’dagirişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerler için düzenlenen sertifika törenine katıldı.

ORTAKÖY İLÇESİNDE GİRİŞİMCİLERE SERTİFİKALARI DAĞITILDI
13 Ekim 2014 - 15:06
Sertifika töreninin ardından ATSO tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot dağıtım töreni yapıldı.

Düzenlenen Törene Ortaköy Kaymakamı HarunBaşıbüyük, Ortaköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, ATSOBaşkanı Ahmet Koçaş, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Rafet Altınpınar ve Cebrahil Çınar, İlçe İl Özel İdaresi Müdürü Mustafa Özgül İlçe Milli Eğitim Müdürü İshak Adıyaman Katıldı.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaşyaptığı konuşmada; Bugün Burada Olmaktan Gururluyuz. Daha Öncede ATSO İlçelerde Buluşuyor Sloganı İle Çıktğımız Hizmet Anlayışı İle Ortaköy’de Bir Araya Gelmiştik. Bugün Yine Ortaköy’deyiz.

Burada Bulunmamızın En Önemli Faktörü Olan Aksaray’ı Büyütme, Ekonomisini Yükseltme, Ümidi İle Bir Araya Gelmiş Ve Ayrı İş Dünyalarında Hizmet Verecek Girişimcilerimiz Sizler Bizim İçin Çok Kıymetlisiniz. Odamız Tarafından Açılan Girişimcilik Kurslarında Sizler İlk Günden Son Güne Kadar Büyük Bir Azim İle Çalıştınız.Hepinizin Gözlerindeki Işık Etrafı Aydınlatırken, Heyecanları, İş Kurma Hayalleri İçerisinde Emelleri Aynı, Düşünceleri Farklı Gençler Sizleri Cesaretiniz Bugün Buralara Getirdi.

Bugün Girişimcilik Kursunu Başarı İle Tamamlayan Kursiyerlerimiz Sertifikalarınızı Alarak Hayallerinizdeki işi kurmak için Adımlarınızı Atmaya Başlayacaksınız. Ortaköy’ün Gelişimi Ve Ticari Alanda Büyümesi İçin İş Birliğinde Çıktığımız Yolculuğumuzda Daha Sağlam Adımlarla Birlikte Yürüyeceğimiz Günler Çok Yakında. Sizler Hem Yeni İşler Kuracak Hem De Yeni İstihdamlar Sağlayacaksınız.

 İş Dünyasında Yapacağınız Atılımlar İle Bugün Burada Aldığınız Sertifikaların Önemi Dahada Büyük Ve Anlamlı Olacaktır.Evde Oturan Değil Üreten Toplum Olmalıyız. Ev Hanımları Artık Ticarette Yer Almalı VeYeteneklerini Göstermelidir. İş Ve Eğitim Dalında Kendinizi Geliştirerek, Gelişimci Ve Girişimci Özelliğiniz İle Bilinçsizliğinde Önüne Geçmiş Olacaksınız.

Sizler Emek Verensiniz, Üretensiniz, Ülkeniz İçin Fedakârlık Yapan İnsanlarsınız. Sizler, Bölgelerinizin Rol Modeli Olacaksınız.İlçelerimizde girişimcilik kurslarında sizlerin iş yerlerini açması ile ilk meyvesini alacağız.

 İşte Bu Sorumlulukla Hareket Etmek Zorundasınız. Güçlünün Haklı Olduğu Değil, Haklının Güçlü Olduğu Bir Türkiye Ve Dünya İçin Çaba Gösterin. Sizlere Yeni İş Hayatlarınızda Başarılar Diliyorum”dedi.

 

ATSO ORTAKÖY’DE İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE KIŞLIK BOT DAĞITTI

 

ATSO Başkanı Koçaşkonuşmalarına ATSO tarafından Ortaköy’de İhtiyaç Sahibi Öğrencilere kışlık bot dağıtım ile devam etti.

İhtiyaç Sahibi Öğrencilerimize Yaklaşan Kış Mevsiminden Önce Sevindirmek. Tobb Tarafından Odamız Öncülüğünde Yönetim Kurulunca İhtiyaç Sahibi Öğrencilerimize Bu Vesile ile Kışlık Ayakkabı Dağıtılacağız.

Yapılan Bu Yardımda Sizden Birisi Olan Hemşeriniz Ve Ayrıca ATSO Yönetim Kurulu Üyemiz Olan RafetAltınpınar’ın Büyük Emeği Olduğunu Siz Değerli Ortaköylülerin Bilmesini İstiyorum.

TOBB, Üyesi Olduğu Oda Ve Borsalara, Yörelerindeki İhtiyaç Sahibi Öğrencilerin Çeşitli İhtiyaçlarının Karşılanması Amacıyla Belli Miktarlarda Para Gönderdi. Bu Kapsamda Biz De Bu Yıl Birer Kışlık Ayakkabı Armağan Ederek Öncelikle Köylerdeki İhtiyaç Sahibi Öğrencilerimizi Sevindirmek İstedik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Belirlemiş Olduğu Öğrencilere Kışlık Ayakkabılar Verilecektir”Dedi.

Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük; Bu programı düzenleyen ATSO yönetim kurulu başkanı Ahmet Koçaşve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Siz girişimciler belli bir eğitim ardından bu sertifikaları almaya hakkazandınız. Hepinize hayırlı olsun. İlçemiz de yeni iş dünyaları sizler sayesinde faaliyete geçecektir. Her zaman üreten olmanızı temenni ediyorum ve tekrardan hayırlı olsun diliyorum dedi. Kaymakam Başıbüyük açıklamalarının devamında; ayrıca ATSOtarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımında bulunmalarından dolayıda bir kez daha ATSO başkanımız Ahmet Koçaşve yönetimine huzurlarınızda teşekkür ediyorum”dedi.

Konuşmaların ardında  Girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere Ortaköy Kaymakamı  Harun Başıbüyük, Ortaköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ekici, Atso Başkanı Ahmet Koçaş, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri   Rafet Altınpınar Ve CebrahilÇınar,İlçe İl Özel İdaresi Müdürü Mustafa  Özgül ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü   İshak Adıyamantarafından sertifikaları verildi.

 Sertifika töreninin ardından ihtiyaç sahibi öğrencilere protokol tarafından kışlık bot yardımı ile minik öğrencilerin sevindirilmesi ile program sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum