-

ORTAKÖYLÜLER DERNEĞİ ve SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDEN BAŞKAN YAZGIYA ZİYARET

Ortaköy Yardımlaşma, Dayanışma ve Çevre Koruma Derneği VE Din Hizmeti Veren Sivil Toplum Örgütlerinden Haluk Şahin Yazgı’ ya ziyaret...

ORTAKÖYLÜLER DERNEĞİ ve SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDEN BAŞKAN YAZGIYA ZİYARET
10 Ekim 2014 - 16:08
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kurban bayramı münasebeti ile ziyarete gelen misafirlerinden Ortaköy Yardımlaşma, Dayanışma ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Cemalettin Öztürk’ü makamında kabul etti.

Başkan Yazgı; “Bayramlarda ve her zaman yardımlaşma, dayanışma her daim olması konusunda hemfikiriz. Çevreyi koruma konusunda da hemfikir olup çevreyi korumaya duyarlı olmalıyız ”dedi ve Belediye olarak her sivil toplum örgütüne eşit mesafede oldukları sözünü yeniledi.

Ortaköy Dayanışma, Yardımlaşma ve Çevre Koruma Derneği Başkanı  Cemalettin Öztürk;  Başkan Yazgı’ya Aksaray Belediyesinin yaptığı çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.

Kurban Bayramı münasebeti ile gelen misafirlerin bayram tebriklerini kabul eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; ziyarete gelen; Hayrat Vakfı Başkanı Ekrem Taşdemir, Din-Bir-Sen Başkanı İlhan Demir, Medeniyet ve İnsan Derneği Başkanı İsmail Şeker, Somuncubaba Vakfı Başkanı Nazım Kasal, Geylani Vakfı Başkanı Hüseyin Düzgün ve Hattat Ustası Osman Demir’i makamında kabul etti.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, din hizmeti veren Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve Vakıf Başkanlarına ziyaretten dolayı teşekkür ederek “Dostluk kardeşlik gibi güzelliklerin yıl boyunca da yaşanmasını istiyoruz. Bunun içinde din hizmetleri de ayrı bir önem taşıyor. Aksaray Belediyemizin öncülüğünde Ekim Ayı sonunda Zinciriye Medresesinde kurslar açmayı düşünüyoruz. Açacağımız kurslarda Osmanlıca ve Arapça eğitim verilmesini planlıyoruz” dedi.

Aksaray Belediyesinin sunduğu hizmetleri memnuniyetle karşıladıklarını belirten Sivil toplum ve Vakıf Başkanları, heyet olarak Aksaray Belediyesine her konuda destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Ziyarete gelen heyet, hat sanatıyla süslenmiş Ayet-el Kürsi ve Keyf Süresinden son 4 ayetinin bulunduğu ahşap oyma ahşap tabloyu Başkan Yazgı’ya hediye ettiler. Görüşme karşılıklı iyi dileklerle birlikte son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum