-

REKTÖR ŞAHİN'DEN MEMUR-SEN AKSARAY İL BAŞKANINA NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin,ülkenin, şehrin ve üniversitenin gelişimine katkı sunabilecek her türlü işbirliğine açık olduklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını belirtti.

REKTÖR ŞAHİN'DEN MEMUR-SEN AKSARAY İL BAŞKANINA NEZAKET ZİYARETİ
13 Ağustos 2018 - 11:37
Rektör Şahin, Memur-Sen Aksaray İl Başkanı Murat Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Eğitim alanında yaşanan tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve hızlı şekilde yeniliklere entegre olarak öğrencilere yüksek standartta eğitim vermeye çalıştıklarını belirten Şahin, ASÜ’nün akademik başarı olarak yaşıt üniversiteler arasında oldukça iyi bir noktada olduğunu söyledi. Başarıyı daha da arttırmak için çalıştıklarını kaydeden Şahin, “Biz, işbirliğinin gücüne inanıyor ve şehrin tüm dinamikleriyle istişare içinde çalışıyoruz. Ülkemize ve milletimize en iyisini sunabilmek adına gayretli şekilde çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Sendika İl Başkanı Murat Günaydın da Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve Üniversitede yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini, her güzel gelişmenin kendilerini de memnun ettiğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum