-

BAYAN ATAKLI ORTAKÖY İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı, beraberinde Vali Yardımcısı Tolga Polat’ın eşi Asuman Polat, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan, Sosyal Etüd Proje Müdürü Hasan Ekecik’in eşi Gülfer Ekecik ile Ortaköy İlçesini ziyaret ederek bir dizi ziyaretlerde bulundular

BAYAN ATAKLI ORTAKÖY İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
10 Haziran 2014 - 11:42
Ortaköy İlçe Kaymakamı Harun Başıbüyük’ün eşi Fadime Başıbüyük ile görüşen Adile Ataklı berberindeki heyet ile SODES projesi kapsamında açılan Kadın Destek Merkezini ziyaret etti. Merkezde çeşitli el sanatları ile uğraşan bayanlarla sohbet eden Ataklı, Aksaray’da bayanlara yönelik olarak açılan meslek edindirme ve kadın destek merkezlerine yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.  Ataklı, bayanların boş zamanlarını değerlendirmeleri ve öğrendikleri el sanatları ile aile bütçelerine katkı sağlayacak el sanatları ürünlerinin üretmelerinin çok önemli olduğunu belirtti.

Adile Ataklı daha sonra 1996 yılında şehit olan Uzman Çavuş Nurullah Sabrıer’in ailesini ziyaret etti. Şehit yakınları ile görüşen Ataklı, şehitlerin emaneti olan aile ve yakınlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Ünlü Türk Mutasavvıfı Yunus Emre’nin Sarıkaraman Köyü Ziyaret Tepe mevkiindeki Türbesini ziyaret eden Adile Ataklı, Türbe ve çilehane ziyaretinin ardından Ortaköy’den ayrıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum