-

MUHTARLARLA HİZMET PLANLAMA TOPLANTISI

Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahalle muhtarları ile hizmet planlama toplantısında bir araya geldi. Selçuklu’nun her noktasına hizmet götürmek için özveriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Altay, ortak amaçlarının daha yaşanabilir bir Selçuklu olduğunu söyledi.

MUHTARLARLA HİZMET PLANLAMA TOPLANTISI
10 Haziran 2014 - 14:07
Selçuklu’ya bağlı muhtarlarla “hizmet planlama toplantısında” bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında bilgi verdi. Muhtarlardan gelen istek ve önerileri de dinleyen Başkan Altay, Selçuklu’nun Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olduğunu ve belediye hizmetlerinin sunulmasında önceliklerinin mahallerin ihtiyaçları ve hemşehrilerin istekleri olduğunu ifade etti.  

Selçuklu’nun gün geçtikçe geliştiğini ve büyüdüğünü ve bunun yanında vatandaşların desteği ve güveninin de her geçen gün arttığını söyledi. Başkan Altay,“ Vatandaşımızın memnuniyeti için ne kadar çalışsak ne kadar gayret etsek onların desteğini, bize verdikleri güveni sağlamış olamayız. Onun için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Önümüzdeki 5 yılda da hep birlikte Selçuklu’yu, sadece Konya’nın değil Türkiye’nin en güzel metropollerinden birisi haline dönüştürürüz.  Bu konuda en büyük destekçilerimiz muhtarlarımız. Çünkü bizim uç beylerimiz sizlersiniz. Her mahallede sorunu doğru tespit etmemiz ve ona göre işlem yapmamız mümkün olmuyor. Sizler ne kadar problemleri doğru tespit edip mahalleyi tanırsanız hızlı karar verip sonuç üretebiliriz” dedi.

Yeni dönemde merkezde yapılan mahalle birleştirmeleri ile mahalle sayılarının azaldığını ifade eden Başkan Altay,“Bu kararın idari olarak daha doğru olduğunu düşünerek böyle bir uygulama yaptık. İnşallah faydasını görürüz. Seçim dönemi geçeli yaklaşık üç ay oldu. Mevcut devam eden işlerimizi yapıyoruz. Seçimden önce planladıklarımızı ihale ediyoruz. Yeni dönemde de sizin bizlere verdiğiniz notları değerlendiriyor ve üzerinde çalışıyoruz. Altyapı, pak bahçeler ve temizlik gibi temel hizmetlerin hizmetlerinin yanı sıra diğer belediyecilik hizmetlerinin de mahallelerimize sorunsuz ulaştırılması için özveriyle çalışıyoruz” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum