-

CUMHURBAŞKANI ADAYI ERDOĞAN KONYA'DA

Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Erdoğan Konya'da Yüzbinlere Hitabetti..

CUMHURBAŞKANI ADAYI ERDOĞAN KONYA'DA
09 Ağustos 2014 - 17:22
Başbakan Erdoğan, Konya Kent Meydanı'nda cumhurbaşkanlığı seçimi öncesindeki son mitingini düzenledi. Kabinedeki Birçok Bakan ve Başbakan Yardımcıları ile Konyaya Gelen Başbakan Erdoğan Konyanın Kendileri için Önemli olduğunu Söyledi.

Allah'a hamdolsun. Bizi bu günlere eriştiren Rabbime sonsuz hamdolsun" diyerek sözlerine başlayan Erdoğan, Mitingini Dua Ederek Başladı:

Başbakan Erdoğan '' Ya Rab, sen bu aziz milleti koru. ya Rab, tarihin sahnesine çıktığı andan itibaren mazlumların umudu olan bu kahraman milleti koru. 1071'de Malazgirt'ten başlayarak, bu günlere kadar gururla, şerefiyle, kahramanlığı ile yürüyen, senin ismini yüceltmek için, barış için, kardeşlik için, adalet için mücadele veren bu aziz milleti muhafaza et '' Diyerek Konyalılarla birlikte Duasına Amin dedi.

Erdoğan, Konya'nın Selçuklu'nun başkenti, Mevlana'nın, yiğitliğin, mücadelenin, sadakatin, ahde vefanın şehri olduğunun altını çizerek, Konya'nın kadim mücadelelerinin ilham kaynağı, en yakın şahidi, sevdası, kutup yıldızı, rehberi, yol arkadaşı, kader arkadaşı ve kutlu başlangıçların şehri olduğunu belirtti.

Erdoğan, Konyalılardan Allah'ın razı olması ve nefes aldığı müddetçe Konyalılara yol arkadaşı olmaktan ayırmaması dileğinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum