-

YAZGI , HALKA GÜVENEN HALKTAN GÜCÜNÜ ALIR

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibi, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını Eski Sanayi Caddesi esnafını ziyaret ederek sürdürdü.

YAZGI , HALKA GÜVENEN HALKTAN GÜCÜNÜ ALIR
15 Temmuz 2014 - 16:16
Esnaf gezileri esnasında karşılaştığı her vatandaşın elini sıkarak Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Erdoğan’a destek isteyen Başkan Haluk Şahin Yazgı, “Halka güvenen kişi halktan gücünü alır” dedi

Başbakan Erdoğan’ın elini güçlendirmek ve daha aydınlık yarınlara ulaşmak için bu seçimin önemine değinen Başkan Yazgı, ekibiyle birlikte yapmış olduğu esnaf gezilerinde “Bu seçim ülkemiz için çok önemli. Siyasi istikrar devamı ve vesayetin kalkması için yapılacak olan bir seçimdir. Biz başbakanımızın öğrencileri olarak halkımıza her zaman güvendik. Ve halkımızda bizim güvenimizi hiçbir zaman boşa çıkarmadı. Çünkü bizler gücünü millet alan bir teşkilatız. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru seçimdir. Vatandaşımız, seçimlerde sandık başına gider, kendisinin güvendiği ve inandığı kişiye oy verir. İnşallah 10 Ağustos’ta Başbakanımıza güvenen insanımız, oyunu bu düşünce ile verir” dedi.



Esnaf ziyareti sırasında sokakta karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yazgı, onların hal hatırını sorup isteklerini not aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum