-

ESKİL'DE ASR-I SAADET GECESİ PROĞRAMI DÜZENLENDİ

Eskil Belediyesi tarafından dördüncüsü düzenlenen kutlu doğum haftası etkinliklerinden Asr-ı Saadet programı dün gece büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

ESKİL'DE ASR-I SAADET GECESİ PROĞRAMI DÜZENLENDİ
25 Nisan 2014 - 11:21
Eskil Belediyesi öncülüğünde düzenlenen kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında organize edilen Asr-ı Saadet programı büyük bir katılımla gerçekleşti. Programa Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Eskil AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Oruç, Eskil Müftüsü Mustafa Kemal Ekicim, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.

   

ALÇAY “KATILIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Program ilk olarak Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasında Peygamber Efendimize (SAV) övgüler dizen ve kutlu doğumunu kutlayan Alçay katılımlarından dolayı tüm Eskil halkına teşekkür ettiğini belirterek memnuniyetini ortaya koydu.

 

 HANÇERLİ “BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

 

 

Kutlu doğum haftası etkinlikleri için Eskil’e gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Başkan Niyazi Alçay’ın hem ilçenin bütünleşmesi hem de bu güzel günlerin anılması anlamında gösterdiği bu güzel çabadan dolayı büyük bir teşekkürü hak ettiğini belirtti.

 

SEDAT UÇAN İLAHİLERİYLE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Konuşmalardan sonra programın normal seyrine geçilen etkinlikte Dünya Kur’an okuma birincisi Alper Kanderun Kur’an tilavetiyle kulakların pasını sildi. Daha sonra sahneye çıkan ünlü ilahi sanatçısı Sedat Uçan ilahileriyle gönülleri fethetti. En son sahne alan “Son Oyun” adlı tiyatro ekibiyse sahneledikleri ahiret oyunuyla izleyicilere ahireti hatırlatarak uhrevi bir hava yaşattılar.

 

ALÇAY’A BU ETKİNLİKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Program sonrası düşüncelerini ileten vatandaşlar Başkan Alçay’ın bu tür çalışmalar yapmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdikten sonra bu tür programların Eskil’de kardeşliği, dostluğu artırdığını savundu.

 

Haber: Mehmet Emin ÖZTÜRK

YORUMLAR

  • 0 Yorum