-

ATSO MECLİSİNDEN VERGİ MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak geçtiğimiz günlerde ilimiz vergi dairesi müdürlüğüne atanan Halil İnce’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

ATSO MECLİSİNDEN VERGİ MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
09 Ağustos 2014 - 07:41
Bitlis ilinden Aksaray’a atanan İnce’ye yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulunduklarını ifade eden Meclis Başkanı Fatih Tekin, ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklama da; “ ilimizden ayrılan ve yeni atanan Kamu kurumlarımızın müdür ve yetkililerine yapmış olduğumuz ziyaretler neticesinde Aksaray Vergi Dairesi müdürlüğüne atanan Halil İnce’yi ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerinde bulunduk hem de görevlerinde başarılar diledik.



Karşılıklı olarak mesleki konular ve kurumlarımızın görevleri hakkında bilgilendirmeler yaptık. İlimizin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) olarak birlik ve beraberliğe önem verdiğimizi belirtirken, başarının karşılıklı diyalog ve çalışmalarla elde edileceği noktasında ortak bir görüşe vardık. Aksaray böylesine bir bütün içerisinde gelişmeye her zaman açık bir konumdadır. Allah’ın izni ile her geçen gün mesafe kat eden sanayisi ile her sektörde devrim yapan bir il konumuna geleceğiz.

Değerli Müdürümüzün yapmış olduğumuz ziyaret esnasında göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyor, tarihi ile gurur duyduğumuz Aksaray’da icra edecek olduğu görevlerinde başarılar diliyorum” Dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum