-

AKSARAY'DA CUMHURBAŞKANLIĞI ZAFERİ KUTLAMASI YAPILDI

Aksaray’ın Cadde ve sokaklarında oluşan yüzlerce araç konvoyunda renkli görüntüler yaşandı. 7’den 70’şe sokaklara dökülen vatandaşlar Başbakan Erdoğan’ın 12.Cumhurbaşkanı olmasını büyük bir coşku ile kutladılar

AKSARAY'DA CUMHURBAŞKANLIĞI ZAFERİ KUTLAMASI YAPILDI
11 Ağustos 2014 - 09:47
Aksaray halkı daha önceki seçimlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de damgasını vurdu. 

Aksaray’da sandık başına giden seçmenler kesin olmayan sonuçlara göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a % 74 gibi yüksek bir oranla destek verdiler.

Seçim sonuçlarının açıklanması ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye genelinde % 52’nin üzerinde oy alması üzerine tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da seçmenler sokaklara dökülerek Cumhurbaşkanlığı zaferini kutlamaya başladılar.

Aksaray’da ise binlerce vatandaş hem araçlarıyla konvoy oluşturdular hem de evlerinin balkonlarından konvoylara el sallayarak zaferi kutladılar.

Ak parti Aksaray teşkilatının önü ise adeta düğün evi gibiydi. Zaferin coşkusu ile partiye akın eden vatandaşlar müzik eşliğinde halaylar çekip, oynadılar ve gece geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler.

Aksaray’ın Cadde ve sokaklarında oluşan yüzlerce araç konvoyunda renkli görüntüler yaşandı. 7’den 70’şe sokaklara dökülen vatandaşlar Başbakan Erdoğan’ın 12.Cumhurbaşkanı olmasını büyük bir coşku ile kutladılar. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum