-

HASCEVHER GROUP AKSARAY'A YATIRIMA HAZIRLANIYOR

Türkiye genelinde paslanmaz Çelik Tencere ve Tekstil Üretimi ile marka olma yolunda ilerleyen Hascevher Grup, ilimize yatırım yapma hedefleri doğrultusunda Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş’la buluştu.

HASCEVHER GROUP AKSARAY'A YATIRIMA HAZIRLANIYOR
14 Ağustos 2014 - 13:53
Aksaray’a yatırım yapma kararlarının bir film şeridi gibi olduğunu anlatan Hascevher Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Hüseyin Dinçer yapmış olduğu açıklama da; “ Üretim yerlerimizin Kahramanmaraş’ta olması nedeniyle İstanbul ve Ankara’ya yapmış olduğumuz yolculuklarda Aksaray güzergâhından devamlı olarak geçerken yatırım noktasında hiçbir planımız bulunmamaktaydı. Bir Pazar günü ekonomi programında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın, ilin sanayi alanında devrim yaşadığını ve yatırım yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirttiğini gördüm. Program boyunca bir şehrin ekonomik kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak için çaba harcayan bir başkanı izlerken müdürlerimize vermiş olduğumuz talimatla Aksaray’ın araştırılmasını ve başkanın anlatmış olduğu olanakların durumunu istedim. Yapılan araştırmalar neticesinde Aksaray’ın stratejik olarak önemli bir mevki de bulunduğunu ve her türlü olanaklara sahip olduğunu, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’ın programda bahsetmiş olduğu imkânların tamamının bulunduğunu yapmış olduğumuz araştırmaların raporlarında gördük. Bugün burada ekonomi programı ekranlarında görmüş olduğumuz sayın başkanımızla yüz yüze konuşmak imkânı bularak yatırım hakkında bilgi veriyoruz.  Hascevher 1993 yılında DİNÇER ailesi tarafından kurulan ve 800 çalışanı ile bugün Türkiye başta olmak üzere 50 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Aksaray’a yatırım planlaması yapmış olduğumuz üretim fabrikamızın gerçekleşmesi durumunda bu rakamları çok üst seviyelere çekeceğimiz inancını taşımaktayız. Hascevher Yönetim Kurulu Başkanı olarak yapmış olduğumuz bu ziyaret sırasında Sayın ATSO Başkanımızın misafirperverliğinden ve göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı kendisine şükranlarımı sunuyor, başarılar diliyorum” Dedi.

 

 

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ; “ AKSARAY SANAYİSİ GÜÇLENİYOR”

 

Hascevher fabrikasının alanında Türkiye’de önemli bir marka olduğunu, Aksaray’da planlamış oldukları yatırım kararlarının gerçekleşmesi ile birlikte ilimiz sanayisinin güçlenmesine katkı sağlayacağını belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Her geçen gün güçlenen ilimiz sanayisine yatırımlar gelmeye devam ediyor. Hascevher Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Hüseyin Dinçer’inde görmüş olduğu gibi bizler her alanda ve her platform da sanayimize yatırımların gelmesi için çabalıyor bu nokta da gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalar yapıyoruz.  Yakında 3. Organize Sanayi Bölgemizin temelleri atılacak. Bugün bölge de isminden her geçen gün daha fazla söz ettiren ve söz sahibi olan bir sanayi şehri olma yolunda ilerliyoruz. Bünyemizde bulunan Marka firmalarımız ve bu yolda ilerleyen üretim fabrikalarımız ile Aksaray sanayi alanında güçlenmektedir. 95 Dönüm üzerine 30.000 metrekare kapalı alana kurulması planlanan ve 600 kişi istihdam etmesi hedeflenen Hascevher’in Aksaray’da yatırım planlanmasının gerçekleşmesi durumunda sanayimiz daha fazla güçlenecektir. Allah’ın izni ile kapımız herkese açıktır. Ben yatırım noktasında ilimizi tercih eden Hascevher Yönetim Kurulu Başkanı H.Hüseyin Dinçer başta olmak üzere tüm yönetime teşekkürlerimi iletiyor hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” Dedi


YORUMLAR

  • 0 Yorum