-

KAZADA 30 DAKİKA AMBULANS BEKLEYEN YARALI HAYATINI KAYBETTİ

Aksaray'ın Sultanhanı Beldesinde Trafik kazasında Yaralanan ve Kaza Yerinde 30 Dakika Ambulans Bekleyen 12 Yaşındaki Yaralı Yaşamını Yitirdi

KAZADA 30 DAKİKA AMBULANS BEKLEYEN YARALI HAYATINI KAYBETTİ
14 Ağustos 2014 - 13:58
Aksaray Konya Yolu Sultanhanı Beldesinde Sultanhanı Meydan Camii Karşısında Bisikleti ile Yolun Karşısına Geçmek isteyen 12 Yaşındaki Hatice Sarıgül'e Otomobil Çarptı . Çarpmanın şiddeti ile Metrelerce Sürüklenen Küçük Kız Ağır Yaralandı. Kazayı Görenler Hemen 112 Acil servisine Haber verdi Fakat Sultanhanı 112 Acil Ambulansının Başka bir Hastayı Aksaray'a Götürdüğü için Kaza mahaline Bozcamahmut 112 Ekipleri Yönlendirildi. Kaza Yerinde  30 Dakika Ambulan Bekleyen Yaralı Haticeyi 112 Ekipleri Aksaray Devlet Hastanesine Kaldırdı. Acil Serviste Bütün Müdahalelere Rağmen 12 Yaşındaki Hatice Sarıgül Kurtarılamayarak Yaşamını Yitirdi.

Kaza Yerinde 30 Dakika Boyunca Ambulansın Beklendiğini Söyleyen Vatandaşlar ise Bu Gecikmeye Tepki Göstererek '' 12 Bin Nüfuslu Bir Yerleşim Yerinde Bir Tane Ambulans Var vede Sultanhanımızda Mesai Saati Dışında Hastalara Bakılmadığı ve Yapılması Yılan Hikayesine Dönen Enteğre Hastane Bir Türlü Açılmadığı için Birtane Ambulan Bu Yoğunluğa yetişemiyor , Birde Konya Aksaray Gibi Türkiyenin En Yoğun Kara Yolu Buradan Geçmekte ve Kazalar hiç Eksik olmuyor , Birtane Ambulans Kazalaramı Yetişsin Sultanhanındaki Acil Hastalaramı Yetişsin Kasabamıza Acilen Enteğre Hastane Biranönce Açılmalı ve Sultanhanı 112 Merkezine İkinci bir Ambulans Verilmeli '' Diyerek Tepkilerini Dile Getirdiler.

 

Kaynak : sultanhani.gen.tr

YORUMLAR

  • 0 Yorum