-

HALK OTOBÜSLERİ DENETLİYOR

Belediye Halk otobüslerinin hareket saatlerini mercek altına aldı

HALK OTOBÜSLERİ DENETLİYOR
14 Ağustos 2014 - 15:27
Aksaray Belediyesi toplu taşıma araçlarının hareket saatlerini mercek altına aldı. Bu kapsamda bazı duraklarda denetim başlatan trafik zabıta ekipleri, özel halk otobüslerinin plakasını sorgulatarak duraklara zamanında gelip gelmediğini kontrol etmeye başladı.

Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı trafik zabıta ekipleri, insanların yoğun olarak kullandığı saatlerde toplu taşıma araçları üzerinde denetim başlattı. Denetimlerde otobüslerin hareket saatleri, duraklara zamanında gelip gelmediği kontrol altına alınırken otobüs içi tertip düzeni, otobüs şoförlerinin konumu ve vatandaşın memnuniyeti üzerinde duruldu.  Plakalardan sorgu yapan ekipler, kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulanacağı uyarısında bulundular.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, vatandaşın daha iyi hizmet alması adına yapılan denetimlerin belli aralıklarla süreceğini işaret etti. Belediyenin toplu taşıma konusu üzerinde hassasiyetle durduğunu sözlerine ekleyen Başkan Yazgı, “Toplu taşımada halkımızın istekleri bizim için her zaman çok önemli. Biz kimseyi mağdur etme peşinde değiliz. Minibüsçülerimizde esnaf ama memnuniyette öncelik hakkı vatandaşımızın” diye konuştu.

    

YORUMLAR

  • 0 Yorum