-

ASÜ Kız Ve Erkek Basketbol Takımları Ünilig'i İkinci Tamamladı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Kız ve Erkek Basketbol takımları, ÜNİLİG’te final oynama başarısı gösterdi. ASÜ takımları ligi ikinci olarak tamamladı ve önemli bir başarıya imza atmış oldu.

ASÜ Kız Ve Erkek Basketbol Takımları Ünilig'i İkinci Tamamladı
12 Mayıs 2014 - 10:06
Erkekler Basketbol finalinde İzmir temsilcisi Yaşar Üniversitesi ile karşılaşan ASÜ ekibi, çekişmeli geçen mücadeleyi 57-52’lik skorla kaybetti. Özellikle son iki çeyrekte maça ağırlığını koyan ve rakibinin sert defansını kırmayı başaran ASÜ’lü sporcular, dış atışlardan gelen sayılara engel olamayınca maçı 57-52 kaybetti ve lig ikincisi oldu. Kızlar Basketbol finalinde ise ASÜ ekibi, Samsun temsilcisi 19 Mayıs Üniversitesi ile karşılaştı. ASÜ’lü kızlar müsabakayı 82-57 kaybetti ve ligi ikinci sırada tamamladı.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, ASÜ Kız ve Erkek Basketbol takımı oyuncularını ikincilikleri münasebetiyle kutladı. Rektör Acar, “Takımlarımızı çalıştıran hocalarımızı da başarılarından dolayı kutluyorum. ASÜ, sporda ne kadar iddialı bir üniversite olduğunu, elde ettiği bu başarılı sonuçlarla göstermiştir” dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum