-

AKSARAY 25. YIL GALASI DÜZENLENDİ

KOÇAŞ AKSARAY’IN 25. YILINI KUTLADI Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray’ın vilayet oluşunun 25.yılını kutlayan bir mesaj yayınladı.

AKSARAY 25. YIL GALASI DÜZENLENDİ
15 Ağustos 2014 - 20:30
1989 yılında vilayet kimliği kazanan Aksaray’ın tarihi ile gurur duyulacak bir şehir olduğunu belirten ATSO Başkanı Koçaş, yapmış olduğu açıklama da ; “ Tarihi ipek yolunu içerisinde barındıran, Kapadokya’nın giriş kapısı olan Aksaray’ımızın vilayet oluşunun 25.yılını canı gönülden kutluyorum.

...


Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan ilimiz vilayetliğine kavuştuğu günden bu yana her alan da kabuğunu kırmaya çalışmış ve son dönemlerde yapılan çalışmalar ve sanayinin gelişmesi neticesinde mevcut bulunduğu konumdan hak ettiği konuma doğru mesafe kat etmiştir.

Türkiye’nin her bölgesine her metrekaresine uzanan karayolları ile stratejik olarak önemli bir mevki de yer alan ilimizin ilerleyen yıllarda çok daha iyi yerlerde olacağı inancını taşımaktayız. Aksaray ticaret ve sanayi odası olarak bir şehrin en büyük ekonomisinin sanayi olduğunu bilerek çıktığımız bu yolda ilimizin daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum