-

TUĞBA AYHAN DÜNYA DAĞ KOŞUSUNA KATILIYOR

Artvin’de düzenlenen Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonasında 3.olan Tuğba Argun ve Ayhan Sağlam İtalya’da yapılacak olan Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası biletini kaptı.

TUĞBA AYHAN DÜNYA DAĞ KOŞUSUNA KATILIYOR
19 Ağustos 2014 - 09:24
Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmesi yarışlarına 68 erkek ve 38 bayan sporcu olmak üzere toplam 106 sporcu katıldı.

Türkiye’nin Dağ Koşusu Şampiyonu olabilmek ve Milli Takım kadrosunda yer alarak İtalya yapılacak olan 30. Dünya Dağ Koşusu Şampiyonasında yarışabilmek için ter döken genç bayanlarda Tuğba Argun ile genç erkeklerde Ayhan Sağlam üçüncü olarak İtalya’da yapılacak olan 30. Dünya Dağ Şampiyonası Milli Takımına seçilme hakkını elde etti.

Dereceye giren atletler antrenörleri Orhan Kahraman ve Mesut Doğan ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan’ı makamında ziyaret etti.

Başarılı atletler  ziyaretleri esnasında kendilerine her türlü desteği veren GSİ müdürü  Alkan’a teşekkür ederek İtalya’dan da madalya ile döneceklerinin sözünü verdiler. belirttiler.

GSİ müdürü Alkan; böylesine önemli bir şampiyonada dereceye girerek Milli Takıma seçilme başarısı gösteren atletleri ve antrenörlerini tebrik etti. Milli Takıma seçilen Atletlerin  İtalya’da yapılacak olan Dünya Dağ Koşusu Şampiyonasında Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ayrıca şampiyonada  yarışacak atletlere de  başarı dileklerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum