-

OKÇULUK SPORU YENİ FORMATI İLE ÖDÜL DAĞITIYOR!

Dünyanın en eski spor dallarından biri olan okçuluk, Türkiye Okçuluk Federasyonu ana sponsoru olan ONOK Okçuluk ile 3D Okçuluk Turnuvası’nı ülkemize taşımaya hazırlanıyor!

OKÇULUK SPORU YENİ FORMATI İLE ÖDÜL DAĞITIYOR!
22 Ağustos 2014 - 09:24
Uluslararası 3D Grand Prix 3. Ayak, dünyaca ünlü profesyonelleri yarıştırırken, okçuluk meraklılarını da kıyasıya bir yarışın içine sürükleyecek.

Ok Yaydan Çıkıyor! En İyi Okçulara 10.000 USD Para Ödülü Veriliyor!

2012 yılında yine ONOK sponsorluğunda Antalya Simena Otel’de yapılan ‘’3D Grand Prix’’ turnuvası bu yıl çok daha kapsamlı bir program ve yüksek bir katılımla 18-19 Ekim 2014 tarihlerinde HDH-IAA(Uluslararası Av-3D Okçuluk Birliği) ve ONOK işbirliği ile ‘’3D Grand Prix 2014 3. Ayak’’ yarışması olarak Antalya – Kemer Olimpos Beydağları Milli Parkı’nda gerçekleştirilecek. 4 ayrı kategoride gerçekleştirilecek bu yarışmada dereceye giren sporculara toplamda 10.000 USD’nin üzerinde para ödülü verilecek.

Antalya’da Yepyeni Bir Yarış Heyecanı Başlıyor!

Heyecan dolu bu organizasyon Kemer- Olimpos bölgesinin eşsiz doğasının içerisinde Türkiye’den ve tüm dünyadan yüzlerce okçunun katılımıyla gerçekleştirilecek. 2 gün sürecek yarışma Milli Park içerisinde gerçekleştirilecek olup,  orman içerisindeki zorlu parkur, sporcuların çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçireceği alternatiflerle renklenecek.Ayrıca sporcular için resmi yarışma dışında özel ödüllü turnuvalar, teleferikle zirveye tırmanış, zirvede verilecek özel yemek, paragliding gibi birçok etkinlik de gerçekleşecek.

Yarışmanın dikkat çeken en önemli özelliği ise; yarışmanın doğa ile iç içe geçmiş bir alanda gerçekleşip, sporcuların farklı noktalara yerleştirilmiş plastik üç boyutlu hayvan modellerinin üzerindeki hedeflere atış yapmaları. Doğa dostu bu yarışmada sporcular tamamen sezgilerine göre mesafeyi tahmin ederek, nişan alır ve atışlarını yaparlar. Mesafe konusu 3D yarışmalarında o kadar hassastır ki, alanı hazırlayan görevlilerin bile mesafeleri bilmesine izin verilmez. Türkiye’de ilk kez bu kadar büyük bir organizasyonla gerçekleşecek olan uluslararası“3D Grand Prix 2014 3. Ayak”okçuluk yarışması,alanındaki en zevkli ve zorlu mücadelelerden biri olacak.

Uluslararası“3D Grand Prix 2014 3. Ayak” ta sporcu veya izleyici olarak yer alabilmek ve organizasyonla ilgili daha detaylı bilgilere, katılım şartları ve başvuru formlarına ulaşmak için www.onok.com.tr ve www.hdhiaa.net adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum