-

AKSARAY ART TELEVİZYONU YENİ UYDU FREKANSI

Artık Dünya'da Aksaray'ında bir sesi oldu...

AKSARAY ART TELEVİZYONU YENİ UYDU FREKANSI
30 Eylül 2016 - 16:26
Aksaray Yerel Televizyonlarımızdan ART TV Türksat Uydusunda Yayına Başladı.

2017 AKSARAY ART TV FREKANSI

 



 

Teknolojinin Gelişmesi ile Artık Neredeyse Bütün İnsanların Evinde Uydu Alıcısı Var, Daha Kaliteli, Daha net ve Dünyanın Birçok Noktasında İzlenmesi ile Artık Uydu Yayını İnsanlar için Vazgeçilmez olmakta.

Bu Noktada Aksarayımızın İlk Yerel Televizyonu Olan Aksaray ART TV De Teknolojinin Gerisinde Kalmadı Ve Türksat Uydusu Üzerinden Yayına Başladı. Geçtiğimiz yıl Türksat 2a uydusunun ömrünü tamamlaması ile bir süreliğine yayına ara veren ART şimdi yeniden TÜRKSAT 4 A dan yayına başladı...

Aksarayın Dünyadaki Sesi Olma Adına Büyük bir Hamle ile Artık Tüm Türkiye Başta Olamak Üzere Dünyanın Birçok Bölgesinden Aksaray ART TV Uydu Cihazı ile Net Bir şekilde İzlenebiliyor.

 

AKSARAY ART TELEVİZYONU 2017 UYDU FREKANSI

 

TÜRKSAT 4-A FREKANS :.................. 12685

SYMBOL:............................................... 30000

POLARİZASYON:.................................. H

 

( Not: Bazı cihazlada bu frekans kayıtlı olduğu için taratmada ART tv yi bulamaz iseniz Uydu cihazının hafızasındaki bu frekansı silip yeniden frekansı girerek ART tv yayınını bulabilirsiniz)

 

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • HAKAN
    6 yıl önce
    Merhaba arkadaşlar 2 gün önce şehrimizde ailelerimizle çocuklarımızla gezdiğimiz dolaştığımız eğlendiğimiz yerde Dehşet verici Terörden farkı olmayan bir olay yaşandı ama ne yazıktır ki bir ses yok bu nasıl bir olay anlamıyorum 3 insan ölmüş çocuk yetişkin 20 miden fazla yaralı ama hiç bir Aksaray yanında yada bu facebook ortamında kendını gazeteci sıfatı ile tanıtan arkadaşlar nerede ses yok sessiz kalmayalım bunlar neyi saklamak istiyor KÜLTÜR PARK kimin kimler ortağı yayın yasağımı var anlayalım sessiz kalmayın sizde paylaşın oradaki biz ve çocuklarımızda olabilirdi
  • Fhvhj hkb
    7 yıl önce
    Art değil kanal 68 bu