-

AKSARAY'DA BÖLGE EĞİTİM ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Bölge İllerin Eğitim Yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Aksaray Bölge Eğitim Çalıştayı” Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapıldı.

AKSARAY'DA BÖLGE EĞİTİM ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ
22 Ağustos 2014 - 17:48
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük Başkanlığında Grand Altuntaş Otelde düzenlenen çalıştaya; Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bahattin GÖK,  Bakanlık Müşaviri Ercan DEMİRCİ, Milli Eğitim Bakanlığı Uzman Yardımcısı Hatice ERLEBLEBİCİ, Aksaray, Niğde, Kayseri, Nevşehir, Konya, Karaman, Kırıkkale İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Aksaray Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer KARTAL Bölge Eğitim Çalıştayı’na” ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye genelinde 7 bölgede yapılan bu çalıştayların Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diledi.

Açılış konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Ercan Demirci, toplantı formatı ve gidişatı hakkında katılımcıları bilgilendirdi. İlimizin ve bölgenin eğitim ve öğretimle ilgili sorunları, tüm katılımcılara soruldu. Tüm katılımcılar tek tek söz alarak sorunlarını dile getirdiler ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerinde bulundular. Çalıştayda dile getirilen sorunlar uzman yardımcıları tarafından tek tek not edilerek kayıt altına alındı.

Çalıştay sonunda yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Aksaray Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer KARTAL’a Müsteşar Yardımcısı Yusuf Büyük tarafından “Üstün Başarı” belgesi takdim edildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum