-

AĞAÇÖREN BELEDİYE BAŞKANI VE ŞEREFLİKOÇHİSAR İLÇE TEŞKİLAT BAŞKANI YAZGI'YI ZİYARET ETTİ

Ağaçören Belediye Başkanı Tuncay Atak ile Şereflikoçhisar Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Memiş Çelik ve teşkilat üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

AĞAÇÖREN BELEDİYE BAŞKANI VE ŞEREFLİKOÇHİSAR İLÇE TEŞKİLAT BAŞKANI YAZGI'YI ZİYARET ETTİ
23 Ağustos 2014 - 15:02
Belediyecilik hizmeti ve ilçe teşkilat işleyişine daha iyi ivme kazandırmak amacıyla Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret eden Ağaçören Belediye Başkanı Tuncay Atak ile Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Memiş Çelik ve teşkilat üyeleriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Ağaçören Belediye Başkanı Tuncay Atak, kendi ilçesinde yürüttüğü çalışmalardan bahsederken ilçede hizmet noktasında halkın beklenti içerisinde olduğunu dile getirdi. Ziyarete İlçe teşkilat üyeleriyle birlikte gelen Şereflikoçhisar İlçe Başkanı Memiş Çelik ise kendi ilçelerindeki teşkilat yapılanma şeklini anlattı.

Sohbet havasında devam eden karşılıklı görüşmelerde Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kendisini ziyaret gelen heyete teşekkür ederken Aksaray Belediyesi olarak her iki ilçeye de  istenilen her konuda destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum