-

BAŞKAN ÖZKÖK" AKSARAY'IMIZ TARIM VE HAYVANCILIK ŞEHRİDİR"

Ticaret İl Müdürü Özerden Başkan Özkök’ e Ziyaret...

BAŞKAN ÖZKÖK" AKSARAY'IMIZ TARIM VE HAYVANCILIK ŞEHRİDİR"
30 Ağustos 2014 - 12:31
Aksaray'da nüfusun yüzde 70'inin tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlarken, en büyük istihdamın tarım ve hayvancılık sektöründe sağlandığı vurgulandı.

Aksaray Ticaret İl Müdürlüğü'ne il Müdürü olarak atanan Vahit Özer Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök’ü makamında ziyaret etti.  Dostane bir sohbet ortamında geçen ziyarette Aksaray’ın tarım ve hayvancılığı konuşuldu. Aksaray Ticaret İl Müdürü Vahit Özer Aksaray Ticaret Borsasının yapmış olduğu proje ve faaliyetleri yerinde bulduğunu ifade ederek “Aksaray’ın tarım ve hayvancılığını en üst seviyeye çıkarmak için  birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise Aksaray Ticaret İl Müdürlüğü'ne İl Müdürü olarak atanan Vahit Özer Bey’e hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür etti.  Başkan Özkök  tarım ve hayvancılığın Aksaray'da geliştirilmesi için her yıl önemli projeler üretildiğini ve çok önemli adımların atıldığını aktardı. Aksaray nüfusunun yüzde 79'unu tarım ve hayvancılık sektöründe istihdam edildiğine dikkat çeken Başkan Hamit Özkök, nüfusun yüzde 15'inin sanayi sektöründe, yüzde 5'inin de hizmet sektöründe istihdam edildiğini vurguladı. Bu nedenle tarım ve hayvancılığın Aksaray için çok önemli olduğunu dile getiren Özkök, "Bu denli önemli olan tarım ve hayvancılık sektörü için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum