-

AKSARAY'A BİR YATIRIM DAHA 245 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

AKSARAY OSB’YE YENİ YATIRIMLAR 245 KİŞİNİN DAHA İSTİHDAM EDİLECEĞİ 69.000 m2 YER TAHSİSİ YAPILDI...

AKSARAY'A BİR YATIRIM DAHA 245 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK
03 Eylül 2014 - 13:52
OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şeref Ataklı Başkanlığında yapıldı. Toplantıda 245 kişinin daha istihdam edileceği 69.000 m2 yer tahsisi yapıldı.

OSB Yönetim Kurulu toplantısına Aksaray Belediye Başkanı OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Şahin Yazgı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ile OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı.

Toplantı sonunda açıklamada bulunan Vali Şeref Ataklı, Çeşitli sektörlerden Aksaray’da yatırım yapmak isteyen yatırımcıların taleplerinin görüşüldüğü yönetim kurulu toplantısında toplamda 245 kişinin daha istihdamının öngörüldüğü 69.000 m2 yer tahsis yaptıklarını, Aksaray OSB’ye yatırımcı talebinin artarak devam ettiğini bundan da büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Vali Ataklı açıklamasında Aksaray OSB’de tahsisle ilgili bir sorunun olmadığını ifade ederek ‘’Aksaray OSB’nin mevcut yerinde tahsis edilecek fazla yer kalmadı ancak 550 hektarlık genişleme alanımızın durumu müsait bu alanda en kısa zamanda yatırımcılara yer tahsisi yapılabilir hale getirilecektir. Aksaray Organize Sanayi gelişerek yoluna devam etmektedir.’ dedi.

OSB Yönetim Kurlu olarak bölgenin ihtiyaçları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını sözlerine ekleyen Vali Ataklı yeni tahsislerin yatırımcılara ve Aksaray’a hayırlı olmasını temenni etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum