-

BAŞKAN YAZGI'YA MÜSİAD HEYETİNDEN VE MESLEKTAŞLARINDAN ZİYARET

Müsiad Heyetinden ve İnşaat Mühendisleri Odası Yönetiminden Başkan Yazgı’ya Ziyaret...

BAŞKAN YAZGI'YA MÜSİAD HEYETİNDEN VE MESLEKTAŞLARINDAN ZİYARET
03 Eylül 2014 - 15:36
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret edenMüstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Lojistik Merkez çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulundular.

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Abdülkadir Karatay ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan MÜSİAD heyeti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret ederek, kısa zaman içerisindegösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı Başkanı tebrik ettiler.

Görüşmede özellikle Aksaray’ın tanıtımına yönelik değerlendirme yapan MÜSİAD heyeti, Lojistik Merkez çalışmaları konusunda Aksaray Belediyesi ile ortak hareket etme kararı aldıklarını beyan ettiler. Yatırımcıların Lojistik Merkez çalışmalarını ilgi ile takip ettiğini belirten heyet, yapılacak ortak çalışmalarla kamuoyu oluşturulması teklifinde bulundu ve bu çalışmanın devamında ‘Hızlı Tren ve Yük Treni Taşımacılığı’nındabirlikte işlenmesi görüşünü belirttiler.

Başkan Yazgı, öncelik verilen konular arasında Aksaray’ın tanıtımı olduğunu söyledi. ‘Sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışmaya her zaman açığız’ diyen Başkan Yazgı, Lojistik Merkez çalışmalarının Aksaray’a önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Toplantının sonunda MÜSİAD heyeti, 24-30 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezinde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun himayelerinde gerçekleştirilecek olan 15. Uluslararası MÜSiAD Fuar organizasyonu açılış ve gala programına Başkan Yazgı’yı da davet ettiler. 

BAŞKAN YAZGI; “AKSARAY’I BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ” 

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı bu kez kendi meslektaşları ziyaret etti. Daha önce kayıtlı olduğu İnşaat mühendisler odasından gelen ziyaretçileri misafir eden Başkan Yazgı, meslektaşlarına “Birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray’ı yeniden inşa etmeliyiz” diye konuştu.

 

                        Nezaket ziyaretinde bulunmak üzere Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret eden İnşaat Mühendisler Odası Başkanı Mehmet Hilmi Kumkumoğlu ve yönetimi, Başkan Yazgı’ya hayırlı olsun dileyerek başarı dileklerinde bulundular.

 

                        Ziyaretin sebebini açıklayan İnşaat Mühendisler Odası Başkanı Mehmet Hilmi Kumkumoğlu, “Meslektaş olmamız nedeniyle mesleğimizin gerektirdiği bir takım taleplerimiz oldu. Haluk Başkanımız çok kısa zamanda güzel çalışmalara imza attı. Kendisini kutluyor ve tebrik ediyoruz. Aksaray’ımız için daha güzel projelere öncülük edeceğine inanıyoruz. Mühendisler odası olarak her türlü desteği de vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

                        Karşılıklı görüşmelerde gündeme ilişkin konularda ele alınırken Başkan Yazgı kendisini ziyaret eden mühendis arkadaşlarına teşekkür etti. Sıcak sohbet havasında devam eden görüşme, ilerleyen saatlerde son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum