-

AKSARAY ÜNİVERSİTESİNDE KAYITLAR SORUNSUZ DEVAM EDİYOR

Aksaray Üniversitesi’nde (ASÜ) 1 Eylül’de başlayan kesin kayıtlar devam ediyor. Hafta başından bu yana yaklaşık 3 bin 500 öğrencinin kayıt işleminin yapıldığı belirtildi. İşlemler 5 Eylül Cuma günü sona erecek.

AKSARAY ÜNİVERSİTESİNDE KAYITLAR SORUNSUZ DEVAM EDİYOR
04 Eylül 2014 - 11:02
ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, ASÜ Konferans Salonu’nda devam eden kayıt işlemlerini yerinde inceledi. İşlemleri yürüten ASÜ personeli ile görüşen Rektör Acar, kayıt yaptıran öğrencilerle de yakından ilgilendi, tercih sebeplerini öğrendi. Yeni ASÜ’lülere kısaca Aksaray’dan ve üniversiteden söz eden Prof. Dr. Mustafa Acar, Aksaray’ın öğrenci için ideal şehirlerden birisi olduğunun altını çizdi. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden Aksaray’a gelen öğrenciler işlemlerin son derece hızlı şekilde tamamlandığını ifade ederek, kendilerine yardımcı olan ASÜ çalışanlarına teşekkür etti. Öğrencilerin velileriyle de sohbet eden Prof. Dr. Mustafa Acar, ASÜ’nün Türkiye’nin en hızlı büyüyen üniversitelerinden birisi olduğunu vurguladı ve özellikle son 3 yıl içinde yakalanan gelişim ivmesinden söz etti.

Ziyareti esnasında Rektör Acar’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Yıldız ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Atakan Arslan da eşlik etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum