-

SULTANHANI BELEDİYE BAŞKANI FAHRİ SOLAK VE MECLİS ÜYELERİN'DEN İL BAŞKANINA ZİYARET

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve Sultanhanı Belde Başkanı ve Belediye Meclis Üyelerinden İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcıyı makamında ziyaret etti ve Sultanhanı’na özgü el dokuma seccade hediye etti.

SULTANHANI BELEDİYE BAŞKANI FAHRİ SOLAK VE MECLİS ÜYELERİN'DEN İL BAŞKANINA ZİYARET
04 Eylül 2014 - 15:10
30 Mart yerel seçimlerde bizlere verdiği destek ve güvenden dolayı İl Başkanımız Sn. Fatih Yıldırıcıya teşekkür ettiklerini ifade eden Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, bizlerde verilen destek ve güvene layık olmak için Beldemize hizmetlerin en güzelini getirmeye var gücümüzle çalışacağız dedi.

Öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Yıldırıcı, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak’a, Sultanhanı Belde Başkanı Ahmet Arslanhan ve Belediye Meclis Üyelerine yapılan ziyaretten dolayı ve kendisine verilen halı seccade hediyelerinden doyalı teşekkür etti. İnşallah daha mutlu bir Türkiye için elini taşın altına koyan herkesle el birliği ve gönül birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Ak Partinin Belediyecilik anlayışı bir marka olduğunu ifade etti ve bu markaya değer katacak Belediye Başkanlarımızla Sultanhanı Kasabasına hizmetleri götürme noktasında elbirliğiyle çalışacağız dedi.

Ziyareti karşılıklı istişare ile devam etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum