-

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Aksaray İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberlerinde AK heyet ile birlikte, 30 Mart yerel seçimlerinde ilçe belediye başkanlarını kazanan İlçe Belediye Başkanlarına ve İlçe Başkanlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
06 Eylül 2014 - 12:10
Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerine giden AK Parti heyeti, burada ilçe teşkilatlarının yerel seçimlerde elde ettiği başarıyı değerlendirdiler. İl Başkanı Yıldırıcı, “Hakikaten yoğun bir seçim kampanyası geçirdik. Hazırlanan programlar dâhilinde Aksaray’ımızın her yerinde halkımızla buluşmaya çalıştık. Partimizin elde ettiği büyük başarıda teşkilatlarımızın çok önemli bir payı olduğunu ve teşkilatlarımızın halkımız ile aynı duygu bütünlüğü içinde çalışmanın başarıyı beraberinde getirdiğini söyledi. Bizim amacımız milletimize hizmet etmektir '', dedi.

Ağaçören ve Sarıyahşi ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları, yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdiler. 30 Mart seçimleri ile halkımızın bize verdiği destekle başladığımız bu görevimiz halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyor ve bu anlayışla Yaz kış demeden ilçemizi layık olduğu hizmetlere kavuşturmaya çalışacağız dediler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum