-

AKSARAY'DA TOPLU TAŞIMAYA SON MODEL OTOBÜSLER

Aksaray Belediyesi Yeni Toplu Taşıma Araçlarını Törenle Hizmete Sundu...

AKSARAY'DA TOPLU TAŞIMAYA SON MODEL OTOBÜSLER
06 Eylül 2014 - 13:51
 

Aksaray’da toplu ulaşımda kullanılmak üzere yeni alınan 8 halk otobüsü törenle hizmete girdi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’da toplu ulaşım sorununa çözüm geçirmek amacıyla şehre 8 adet yeni halk otobüsü kazandırdı.

Belediye önünde düzenlenen törenle yeni otobüsler vatandaşlara tanıtılarak Başkan Haluk Şahin Yazgı tarafından hizmete sunuldu.

Yeni otobüslerin hizmete girmesi ile ilgili düzenlenen Programa Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Karsan yetkilileri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan ve Otobüsler hakkında bilgiler veren Başkan Yazgı, Aksaray'da vatandaşların ulaşım kapsamında ciddi sorunların olduğunu belirterek, bu sorunları çözmek adına 8 yeni otobüs aldıklarını söyledi.

Başkan Yazgı, konuşmasının devamında şu görüşlere yer verdi  "Aksaray’ımızın en büyük sorunlarından bir tanesi ulaşım sorunuydu. Ulaşım sorunu ile ilgili ciddi talepler vardı. Bu kapsamda araç istemişti halkımız. Otobüslerimiz dünya standardında olan ATAK ismindeki otobüslerimiz. Otobüslerimiz 8 metre 15 cm uzunluğunda. Yaklaşık 60 kişilik yolcu kapasitesine sahip olan otobüslerimiz yolcu güvenliği başta olmak üzere huzur ve konforu da en üst düzeyde. Ayrıca engelli vatandaşlarımız için de son derece kullanışlı oldu. Artık engelli vatandaşlarımızda otobüslerimize rahatlıkla binip inebilecek" dedi.

Yeni otobüsler Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından kurdelesi kesilerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Programın ardından yeni otobüsler şehir merkezinde a tanıtım amacıyla tur attı 

YORUMLAR

  • 0 Yorum