-

AKSARAY'DA FESTİVAL KAPSAMINDA BİSİKLET ŞENLİĞİ

32. Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali kapsamında Aksaray Belediyesi önünden bisiklet yarışmasının startı verildi.

AKSARAY'DA FESTİVAL KAPSAMINDA BİSİKLET ŞENLİĞİ
06 Eylül 2014 - 14:05
Yarışmanın startını Belediye Başkan Yarımcıları Yılmaz İlhan, Güven Kemerkaya, Mustafa Karahancı ve Nuri Danışman başlattı.

Aksaray’da festival coşkusu tüm hızıyla devam ederken festivalin ikinci gününde Aksaray il merkezinde bisiklet şenliği düzenlendi. Belediye önünde başlayan şenlikte bisiklet sürücüleri yarışmaya katılmadan önce son kontrollerini yaparken Belediye Başkanı Güven Kemerkaya, yarışma öncesinde herkese başarılar diledi ve yarışmayı hak edenin kazanması dileğinde bulundu.

 Belediye binası önünde bir araya gelen bisiklet tutkunları,  Belediye Başkan Yarımcıları Yılmaz İlhan, Güven Kemerkaya, Mustafa Karahancı ve Nuri Danışman’nın start vermesiyle yarışmaya başladı. Yarışmada bisiklet sürücüleri kısa bir şehir turu yaparak, Ihlara gitmek üzere yola çıktılar. Yarışma güzergâhında olası kazalarının önüne geçmek için geniş güvenlik önlemleri alındı.

 

                        

YORUMLAR

  • 0 Yorum