-

FZT. ABDULLAH GÜDENDEDE 8 EYLÜL DÜNYA FİZYOTERAPİSTLER GÜNÜ MESAJI

Türkiye Fizyoterapistler Derneği Aksaray Temsilcisi Fzt. Abdullah Güdendede 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı

FZT. ABDULLAH GÜDENDEDE 8 EYLÜL DÜNYA FİZYOTERAPİSTLER GÜNÜ MESAJI
08 Eylül 2014 - 09:05
Güdendede; “tüm meslektaşlarının meslek günü en içten dileklerimle kutluyorum. Büyük emek verilerek 4 yıllık eğitimin hayatının sonunda bu unvanı kazanan meslektaşlarım büyük bir özveri ile bireylerin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için canla başla çalışmaktadır.” Dedi.

 

Güdendede açıklamasının devamında:“Ülkemizde kamu da ve özel sektörde meslek hakları noktasında dünyanın hala çok gerisinde olduğumuzu görüyoruz. Yetkililerin özellikle halk sağlığını ve bir sağlık çalışanı olan fizyoterapistleri ilgilendiren konularda dünya standartlarını dikkatte alarak ivedi bir şekilde meslek haklarını çıkartmalı ve uygulamaya koymalıdır. Bu özel günümüzde yetkililerin mesleğimiz ve meslektaşlarımız adına atacağı somut adımlarla hem ülkemizde ki sağlık hizmetlerinin kalitesinin artmasına hem de meslek elemanlarının haklarının korunmasına katkı sağlaması en büyük temennimizdir.” Dedi .

YORUMLAR

  • 0 Yorum