-

AKSARAY DEVLET HASTANESİ, KARDİYOLOJİ KONGRESİNE DAMGASINI VURDU

Avrupa Kardiyoloji Derneği (ESC) tarafından organize edilen Avrupa Kardiyoloji Kongresi 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İspanya’nın Barcelona kentinde gerçekleşti.

AKSARAY DEVLET HASTANESİ, KARDİYOLOJİ KONGRESİNE DAMGASINI VURDU
08 Eylül 2014 - 14:52
Avrupa’nın en büyük tıp kongresi olan ve her yıl 30 bin civarında katılımcının bir araya geldiği 2014 yılı Avrupa Kardiyoloji Kongresine;  Aksaray Devlet Hastanesi Kardiyoloji ekibi  damgasını vurdu.

Kardiyoloji Uzmanlarından Dr. Sinan İnci ve Dr. Gökay Nar’dan oluşan Aksaray Devlet Hastanesi Kardiyoloji ekibi, kongrede bir sözlü, iki de yazılı sunum gerçekleştirerek, büyük bir başarıya imza attılar.

Barcelona FiraGranVia’da gerçekleştirilen ve 84 ülkeden Kardiyoloji uzmanlarının katıldığı kongrede yaptıkları sunumlar ile ülkemizi ve Aksaray Devlet Hastanesini başarı ile temsil eden Aksaray Devlet Hastanesi Kardiyoloji ekibi, ülkemizi temsilen kabul edilen 5 sözlü sunumdan 1 tanesini gerçekleştirerek, adeta kongreye damgasını vurdu.

ADH Kardiyoloji Ekibinden Dr. Sinan İNCİ, kongre sonrasında yaptığı açıklamada, “Meslektaşım Dr. Gökay Nar ile birlikte Avrupa Kardiyoloji Kongresinde Aksaray Devlet Hastanesi ve Ülkemizi başarı ile temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Kongre; Kardiyovasküler hastalıkların uygun tedavi uygulamalarının işlendiği, Avrupa’nın en büyük tıp kongresidir. Kongreye bu yıl dünya genelinde 84 ülkeden 30 bin civarında kardiyoloji uzmanları katılmıştır.

Avrupa Kardiyoloji Kongresinde Türkiye’den 5 tanesi sözlü olmak üzere toplam 103 bildiri kabul edilmiştir. Ülkemiz adına kabul edilen 5 tane sözlü sunumdan 1 tanesi ADH Kardiyoloji ekibi olarak bizim sunumumuzdur. Ayrıca 2 tanede yazılı bildirimiz kongrede kabul edilerek sunulmuştur. 

Bu durum Aksaray Devlet Hastanesinin ve kardiyoloji ekibinin büyük bir başarısıdır. Gerçekleştirdiğimiz sunumlarımız ile Aksaray Devlet Hastanesinin adını dünya tıp tarihine yazdırdık. Kongrede; ADH Kardiyoloji ekibi olarak gerek hekim kadromuz, gerekse de tıbbi bilgi birikimiz ile potansiyel olarak birçok konuda başarılı olabileceğimizi gösterdik” dedi. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum