-

ÜNLÜ SANATÇI RAFET EL ROMAN AKSARAY'DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Aksaray Belediyesi, 32.Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali ile Ünlülerin Renkli Konserlerine Ev Sahipliği Yapıyor

ÜNLÜ SANATÇI RAFET EL ROMAN AKSARAY'DA HAYRANLARIYLA BULUŞTU
08 Eylül 2014 - 15:09

32.Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür, Turizm ve Sanat Festivali Coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.



Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibinin göreve gelmesiyle başlayan değişim rüzgârı Festivale de yansıdı. 05-14 Eylül tarihleri arasında birbirinden güzel etkinlikler kutlanmaya başlayan 32.Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür, Turizm ve Sanat Festivalinde yer alan ünlü sanatçı Rafet El Roman Kent meydanında düzenlenen konserde binlerce hayranına muhteşem bir konser verdi.



 

BAŞKAN YAZGI PROTOKOLÜ KALDIRDI MEYDANI GENÇLERE TAHSİS ETTİ

 

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Rafet El Roman Konserinde protokolün izleme standını ortadan kaldırarak Aksaray’da bir ilke daha imza attı. Başkan Yazgı meydanın ön tarafını da tamamen gençlere tahsis etti ve kendisi de ailesiyle birlikte konseri baştan sona kadar ayakta izleyerek örnek bir davranış sergiledi. Başkan Yazgı’nın bu davranışı meydanı dolduran binlerce genç tarafından alkışlarla karşılandı.

Ünlü sanatçı Rafet El Roman’ın sahneye çıkmasıyla meydanda çok büyük bir coşku yaşandı Rafet El Romanın Binlerce hayranı ünlü sanatçıya şarkılarında eşlik etmeye başladı. Aksaray’ın kendisi için ayrı bir önemi bulunduğunu ifade eden Rafet El Roman, kendisini hayranları ile buluşturan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti. 

Ünlü sanatçı vokalistleriyle birlikte birbirinden güzel ve hareketli şarkılar seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.

Başkan Yazgı, Ünlü sanatçı Rafet El Romana Festivale katkılarından dolayı Teşekkür ederek plaket verdi. El Roman, Başkan Yazgı’ya hem Aksaray’a yaptığı güzel hizmetler için hem de kendisini hayranlarıyla buluşturduğu için Teşekkür etti.

Bu arada Aksaray Çarşı Grubu da Ünlü sanatçı El Roman’a Aksaray spor forması hediye etti. Sanatçı Aksaray spora başarılar dileyerek siyah beyazlı formayı halı saha maçlarında giyeceğini ve Aksaray’ı hatırlayacağını kaydetti.

Ünlü sanatçı El Roman, yaklaşık 1,5 saat süren sahne performansı ile Aksaray halkına muhteşem bir konser verdi.

Konseri izleyen vatandaşlar, kendilerine muhteşem bir konser ve festival yaşatan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile ekibine teşekkür ettiler. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum