-

AKSARAY'DA ÜNLÜ SANATÇILARIN KONSERLERİ DEVAM EDİYOR

Ihlara Fesitvalinde İsmail Altunsaray Rüzgârı...

AKSARAY'DA ÜNLÜ SANATÇILARIN KONSERLERİ DEVAM EDİYOR
09 Eylül 2014 - 15:26
32. Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivalinin 4. gününde kent meydanında bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcilerinden biri olan saz ve ses sanatçısı İsmail Altunsaray rüzgârı esti.

32. Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivalinin yine dolu doluve renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor.Belediye Başkan Haluk Şahin Yazgı, daha önce konserlerde yaptığı gibi bu konserde de protokol geleneğini kaldırıldı. Protokol alanını gençlere ve müzikseverlere bırakan Başkan Yazgı, konseri halkın içinde ayakta izledi.  

Yerel sanatçıların sahne alması ve Aksaray oyun havalarının seslendirmesi ardından festival gecesi tanınmış sanatçılarımızda Mine Gez konseri ile devam etti. Gecede en son sahneye çıkan saz konusunda oldukça usta olan ve bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcisi olarak gösterilen İsmail Altunsaray, kendisini sabırsızlıkla bekleyen hayranları ile buluştu.

Kendisinin Aksaraylılarla buluşturan Belediye Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür eden usta sanatçı İsmail Altunsaray, “Çalışkan bir başkan olduğunuzu duyduk. Başkanım siz, bir gecede yol yapıp açan başkan olarak tanınıyorsunuz. Çalışkan olmanızın yanı sıra hem çok genç, hemde güler yüzlüsünüz. Bizleri Aksaraylılarla buluşturduğunuz için ben ve ekibim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En sevilen şarkılarını Aksaraylılar için okuyanİsmail Altunsaray, kendini dinlemeye gelen hayranlarını doyasıya eğlendirdi. Kimileri müziğin ritmine kendini kaptırıp oynarken kimileride söylenen şarkılara eşlik etti.

Meydanı dolduran hayranlarına teşekkür eden İsmail Altunsaray’a gecenin sonunda bir de teşekkür plaketi verildi. Hava fişek gösteri yine geceye damgasını vurdu. Gecenin sonunda meydanı dolduran Aksaraylılar, hava fişek gösterisiyle eğlencesi ikiye katladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum