-

AKSARAY TİCARET BORSASI'NDAN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK KURSU

Aksaray Ticaret Borsası ve KOSGEB işbirliği ile kendi işini kurmak isteyen ve uygulanabilir bir iş planı projesine sahip girişimci adaylarına yönelik Aksaray’ın Eskil ve Güzelyurt İlçelerinde ücretsiz Uygulanabilir Girişimcilik Eğitimi Kursu açılıyor.

AKSARAY TİCARET BORSASI'NDAN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK KURSU
11 Eylül 2014 - 10:20
20-30 Eylül 2014 tarihleri arasında Eskil İlçesinde, 19 Eylül 3 Ekim Tarihleri Arsasında da Güzelyurt İlçesinde açılacak olan Uygulanabilir Girişimcilik Eğitimi Kursu herkese iş imkanı sağlayacak.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök; ‘’Aksaraylı girişimcilerimize iş imkanı sağlamak için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Bu anlamda KOSGEB desteklerinden faydalanmaları için çalışmalar yaptıklarını belirten Özkök, bu projenin amacı; istihdam sorununun en önemli çözümlerinden biri olan girişimciliğin desteklenip yaygınlaştırılarak ekonomik kalkınmaya katkı sağlamaktır.’’

Şöyle devam eden Özkök; kursumuz 20-30 Eylül 2014 tarihleri arasında  Eskil İlçemizdeMelih Özan’ın, 19 Eylül 3 Ekim Tarihleri arasında da Güzelyurt İlçemizde Himmet Karadal’ın eğitmenliğinde başlayıp her İlçede 30 girişimci adaya 70 saatlik eğitim verilecektir. Kurs için başvuran adaylara yer ve tarihin belirtileceği bilgi Sms’i gönderilerek adaylarla yüz yüze görüşülecektir. Değerlendirmeler sonucu kursa katılmaya hak kazanan 30 girişimci aday kursu başarıyla tamamladıktan sonra KOSGEB’in 30 bin TL’lik Yeni Girişimci Hibe Programındanya da 70 bin TL’lik sabit faizli Kredi imkanlarından yararlanabileceklerdir. Aksaray Ticaret Borsası olarak böyle bir projeyi gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum