-

YAĞMURA YAKALANAN VATANDAŞLARIN İMDADINA BELEDİYE YETİŞTİ

Aksaray’da akşam saat 20.50 sıralarında aniden bastıran şiddetli yağmur vatandaşları zor durumda bıraktı.

YAĞMURA YAKALANAN VATANDAŞLARIN İMDADINA BELEDİYE YETİŞTİ
11 Eylül 2014 - 16:32
Orhan Ölmez konserini izlemek için Kent meydanını dolduran binlerce vatandaş yağmurun aniden başlaması ve şiddetini artırması sonucu çevredeki işyerlerine sığındı.

Şiddetli yağmur sonucu Orhan Ölmez konseri zorunlu olarak iptal edilirken vatandaşın yardımına yine Aksaray belediyesi koştu.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, vatandaşların yağmurdan dolayı mağdur olmaması için yardımcılarına talimat vererek belediyenin yeni aldığı otobüslerle vatandaşları evlerine kadar götürmesini istedi. Bunun üzerine Başkan Yardımcıları Güven Kemerkaya, Yılmaz İlhan ve Serdar Baydar şiddetli yağışa rağmen kent meydanına giderek vatandaşları otobüslere yönlendirdiler. Yüzlerce vatandaş belediye otobüslerine binerek evlerine kadar götürüldü.

Başkan Haluk Şahin Yazgı’nın otobüsleri devreye sokarak kendilerini evlerine kadar göndermesinden dolayı çok mutlu olan vatandaşlar “ Başkanımızdan Allah razı olsun. Yağmurda ıslanmasınlar diye bizleri otobüslere bindirerek evlerimize gönderiyor. Ne güzel bir hizmet bu. Yağmurda yaşta her zaman her yerde bizlerin yanında.”diye konuştular.  

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum