-

KUR'AN KURSUNDA EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN 10 HAFIZ, DÜZENLENEN TÖRENLE DİPLOMALARINI ALDILAR

Başkan Yardımcıları Baydar Ve Danışman, Eğitimini Tamamlayan Hafızlara Sertifikalarını Teslim Etti

KUR'AN KURSUNDA EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN 10 HAFIZ, DÜZENLENEN TÖRENLE DİPLOMALARINI ALDILAR
11 Eylül 2014 - 16:42
Aksaray Müftülüğüne bağlı Geylani Erkek Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 10 hafıza düzenlenen törenle beraber mezuniyet diplomasını aldılar. Aksaray Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Baydar ile Nuri Danışman düzenlenen törene katılarak sertifika almaya hak kazanan hafızlara diplomalarını verdi.

 Ulu Cami düzenlenen mezuniyet törenine Aksaray Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Baydar, Nuri Danışman, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Mehmet Kapukaya, İl Müftüsü Bekir Gülce iledin görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran tilavetiyle başlayan program ilahilerle devam etti.

Törende konuşanİl Müftüsü Bekir Gülce, “Bizler Kuranı Kerimi üstlenen milletiz. Rabbimiz Kuranı Kerimi Cebrail a.s. daha sonra Peygamber Efendimize daha sonra Ümmet-i Muhammet’e emanet etti. Bizler Kuranı Kerimiz muhafaza ederken içindeki değerleri önce hayatımıza sonra topluma aktaracağız” dedi.

Eğitimlerini başarı ile tamamlayan 10 hafızın diplomaları Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Baydar, Nuri Danışman, Din İşleri Kurul üyesi Mehmet Kapukaya, İl Müftüsü Bekir Gülce ile Geylani Erkek Kuran Kursu Mütevveli heyeti adına Hüseyin Avni Çekiç tarafından verildi. Çiçeği burnunda hafızlara ve hafızları yetiştiren din görevlilerine çeşitli hediyeler takdim edilirken Başkan Yardımcıları Baydar ve Danışman, hafızlara ve hafızları yetiştiren din görevlileri kutlayarak tebrik ettiler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum